Achilles Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βερολίνο, στο Olympia Stadion..... Βερολίνο, κάπου στο U-Bahn. Διακρίνονται τα καινούρια μου σοφιστικέ και φλώρικα γυαλιά..... Αμβούργο, πάνω στο καμπαναριό του Άι Νικόλα..... Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος..... Ωραίο το ξεκάρφωμα, αλλά προσωπικά περιμένω τις πραγματικές φώτο που έβγαλες στην Γερμανία τον Οκτώβριο. Γιατί αν μου πεις ότι δεν πήγες στο oktoberfest ή το cannstatter volksfest, ή ψέματα θα είναι ή ντρέπεσαι πολύ για αυτές. Την καλησπέρα μου σε όλους μετά από καιρό.
Achilles Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ...is back...to stay. Γεια σου και σένα ρε πατριώτη.
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βερολίνο, στο Olympia Stadion.....Βερολίνο, κάπου στο U-Bahn. Διακρίνονται τα καινούρια μου σοφιστικέ και φλώρικα γυαλιά..... Αμβούργο, πάνω στο καμπαναριό του Άι Νικόλα..... Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος..... Ωραίο το ξεκάρφωμα, αλλά προσωπικά περιμένω τις πραγματικές φώτο που έβγαλες στην Γερμανία τον Οκτώβριο. Γιατί αν μου πεις ότι δεν πήγες στο oktoberfest ή το cannstatter volksfest, ή ψέματα θα είναι ή ντρέπεσαι πολύ για αυτές. Την καλησπέρα μου σε όλους μετά από καιρό. Καλώς σε ξαναβρήκαμε. =) Μόναχο και Στουτγκάρδη αφέθηκαν στην ησυχία τους όμως. Έκανα κυριλάτο επισκεπτήριο φοβάμαι =ρ
Achilles Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα. Έχασες..... Next time. Φαντάζεσαι να πηγαίναμε αντροπαρέα από το insomnia; /offtopic mode off.
Houston Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βερολίνο, στο Olympia Stadion. μωρέ με ποιόν μοιάζεις ? με ποιόν μοιάζεις ?
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Σε αυτή τη φώτο με κάποιον άυπνο κακοξυρισμένο και αγχωτικό κούκλο.
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ..από πού κι ως πού με άυπνο ; από πού κι ως πού με κακοξυρισμένο ; από πού κι ως πού με αγχωτικό ; από πού κι ως πού με κούκλο ;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγώ έχω στην κατοχή μου μια πολύ artistic photo του liopyr αλλά δεν την ποστάρω αν δεν πάρω την άδειά του πρώτα είμαι σίγουρος οτι θα φέρει τα πάνω κάτω
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ...αν είναι από τα χρόνια του μπαλλέτου, σιγά μην πάρεις άδεια...
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μαζεύω ήδη υπογραφές και λεφτά για την δημοσίευση της
liopyr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγώ έχω στην κατοχή μου μια πολύ artistic photo του liopyr αλλά δεν την ποστάρω αν δεν πάρω την άδειά του πρώτα είμαι σίγουρος οτι θα φέρει τα πάνω κάτω Kανόνισε, θα πω του Γιώργου να σε απολύσει...
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγω προχθες που ηταν το halloween. ντυμενη και βαμμενη αναλογα:lol::lol:
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Nice lipstick ειπαμε ηταν η μερα τετοια... ξερεις πως μπορω να την βαλω πιο μεγαλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις