Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βερολίνο, στο Olympia Stadion.....

Βερολίνο, κάπου στο U-Bahn. Διακρίνονται τα καινούρια μου σοφιστικέ και φλώρικα γυαλιά.....

Αμβούργο, πάνω στο καμπαναριό του Άι Νικόλα.....

Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος.....

Ωραίο το ξεκάρφωμα, αλλά προσωπικά περιμένω τις πραγματικές φώτο που έβγαλες στην Γερμανία τον Οκτώβριο. ;)

Γιατί αν μου πεις ότι δεν πήγες στο oktoberfest ή το cannstatter volksfest, ή ψέματα θα είναι ή ντρέπεσαι πολύ για αυτές. :o

Την καλησπέρα μου σε όλους μετά από καιρό. :-)

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βερολίνο, στο Olympia Stadion.....

Βερολίνο, κάπου στο U-Bahn. Διακρίνονται τα καινούρια μου σοφιστικέ και φλώρικα γυαλιά.....

Αμβούργο, πάνω στο καμπαναριό του Άι Νικόλα.....

Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος.....

Ωραίο το ξεκάρφωμα, αλλά προσωπικά περιμένω τις πραγματικές φώτο που έβγαλες στην Γερμανία τον Οκτώβριο. ;)

Γιατί αν μου πεις ότι δεν πήγες στο oktoberfest ή το cannstatter volksfest, ή ψέματα θα είναι ή ντρέπεσαι πολύ για αυτές. :o

Την καλησπέρα μου σε όλους μετά από καιρό. :-)

Καλώς σε ξαναβρήκαμε. =)

Μόναχο και Στουτγκάρδη αφέθηκαν στην ησυχία τους όμως.

Έκανα κυριλάτο επισκεπτήριο φοβάμαι =ρ

Δημοσ.

..από πού κι ως πού με άυπνο ; από πού κι ως πού με κακοξυρισμένο ; από πού κι ως πού με αγχωτικό ; από πού κι ως πού με κούκλο ;

Δημοσ.

εγώ έχω στην κατοχή μου μια πολύ artistic photo του liopyr αλλά δεν την ποστάρω αν δεν πάρω την άδειά του πρώτα :P

είμαι σίγουρος οτι θα φέρει τα πάνω κάτω :P

Δημοσ.
εγώ έχω στην κατοχή μου μια πολύ artistic photo του liopyr αλλά δεν την ποστάρω αν δεν πάρω την άδειά του πρώτα :P

είμαι σίγουρος οτι θα φέρει τα πάνω κάτω :P

Kανόνισε, θα πω του Γιώργου να σε απολύσει... :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...