Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βερολίνο, στο Olympia Stadion. Βερολίνο, κάπου στο U-Bahn. Διακρίνονται τα καινούρια μου σοφιστικέ και φλώρικα γυαλιά. Αμβούργο, πάνω στο καμπαναριό του Άι Νικόλα. Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος.
livewire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ΑΑΑΑΑαααΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχ, ο φάρος αναμμένος! καάαρ καρκαρ καρκαρ Επίσης, καλή προσπάθεια να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα με τα νέα σου γυαλιά(με γειές!), αλλά το ερώτημα παραμένει, Who is she and what is she to you???
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Lucifer, σε ψάρωσαν τα Γερμανάκια και το τσιγάρο το είχες για ντεκόρ;
livewire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Poscaman, δεν πόσταρες πριν από μένα. Ιδέα σου ήταν. Move along. Καμιά φωτό, άλλος κανείς?
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Lucifer, σε ψάρωσαν τα Γερμανάκια και το τσιγάρο το είχες για ντεκόρ; Φυσούσε =( Αν και μετά την επίσκεψή μου στην Christiania, τα τσιγάρα πέρασαν σε 2η μοίρα.
poscaman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Από το προσφατο ταξιδακι μου στα χανια.. και μια.......ΣΕΞΥ!
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Washcloud, δεν σε είπα και καμπούρη!Μια κουβέντα είπα, δέκα απάντησες. Θα το σκεφτώ σοβαρά να συμφωνήσω ξανά μαζί σου:PPP ...και να μ' έλεγες...ΤΙ κακό έχει ο Καμπούρης ; (...όσο για το πολύ μπλα-μπλα...ε σιγά ρε συ που πειράχτηκες...Κι άμα είπα 10, ήταν και προχώ η ώρα...soz. Χαβαλέ έκανα όμως ΚΑΙ 'γω ) άμα είναι να το σκεφτείς πολύυυυυυ σοβαράααααα....ε ασ' το
Fidelio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Κοπεγχάγη, ο φάρος αναμμένος. Αγαπητέ lucifer , χαλαρά αυτή η φώτο πάει για εξώφυλλο του πρώτου σου βιβλίου. : )
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ...να ρίξω και 'γω τίτλο ; "Τότε Που Κυνηγούσα Ν' Ανάψω Τσιγάρο Στους Ανέμους"
Fidelio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τι θα πρωτοεκδόσει ο άνθρωπος ρε συ, αρλεκιν ; Τι τίτλος είναι αυτός; : -p " Ο ΦΑΡΟΣ. ΑΝΑΜΜΕΝΟΣ." νομίζω στέκει άψογα !
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τι θα πρωτοεκδόσει ο άνθρωπος ρε συ, αρλεκιν ; Τι τίτλος είναι αυτός; : -p ΒΗΣΙΓΟΤΘΕ ! http://e-vivlia.blogspot.com/2007/11/blog-post_682.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις