o_magazatoras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ...απ' τις διακοπές μου στη Ρουμανία... Φαίνεται απ' τον τρόπο που κρατάς το τσαντάκι ώμου.
tmjuju Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φαίνεται απ' τον τρόπο που κρατάς το τσαντάκι ώμου. LOL LOL LOL LOL!!!!!
palawiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ...με φρεσκογυαλισμένη καράφλα.Από το καλοκαιράκι είναι μετά την θάλασσα.
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ...στο βάθος (aka άκρη) του κυμματοθραύστη διακρίνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουκάλι.... ...για κάνουν τα μάτια μου πουλάκια ; ...για είμαι προκατειλημμένος ; ...για το φάητ κλαμπ είναι η αγαπημένη σου ταινία (και το φότοσοπ το αγαπημένο σου πρόγραμμα ; )
livewire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ωραία φωτό, πράγματι! Και στα κατάλληλα επίπεδα φωτεινότητας για τις ανάγκες του desktop, τολμώ να πω. ...στο βάθος μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ BUD.... Από το στόμα μου το πήρες, κωλόμυγα :ρ
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ...στο βάθος μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ BUD.... Από το στόμα μου το πήρες, κωλόμυγα :ρ ...δεν θα τολμούσα να πω για BUD. Διότι δε νομίζω να είναι ΤΟΣΟ βέβηλος που να δεχόταν, σ' αυτό το σκηνικό,να χωρέσει στο πλάνο, μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ BUD. Για οίνο, το συζητώ. Γι' αυτό και το άφησα στο φλου : ...στο βάθος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουκάλι.... χα, δεν περνάει το εντιτ σου, τρισάθλιο, spyware friendly p2p file sharing application skas, τς' ξέρω τς' livewire άσε που δεν το πήρα από το στόμα σου - το μελέτησες 4 ώωωωωωρες πριν ποστάρεις hehs ...δεν είμαι κωλόμυγα. ...κωλομέλισσα είμαι βζζζζζζζζζζζζζΤΣΑΑΑΤ!
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι bud, είναι Tuborg και χρησιμεύει σαν φάρος. Η φωτογραφία είναι από την Κοπεγχάγη, κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Tuborg.
livewire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Washcloud, δεν σε είπα και καμπούρη! Μια κουβέντα είπα, δέκα απάντησες. Θα το σκεφτώ σοβαρά να συμφωνήσω ξανά μαζί σου:PPP και Lucifer, η bud ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο νου και το είπα για πλάκα. Που να φανταστώ ότι οι Δανοί έχουν τόση φαντασία! Post some more, kthnx.
livewire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πιξ δικές μου;;; Ε, ποιανού άλλου? Του Σμάιχελ?
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βάλε μία του ιδρυτή της tuborg. Και τις σόδες αυτοί δεν τις βγάζουν; Φανατικός καταναλωτής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις