De@th L0rd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 <-------------- me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 <-------------- me το παιδι της Crest εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 colgate extra whitening. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εχει και skateάδες το insomnia ;;; Δεν το ήξερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αν γράφεις Ελληνικά επειδή δεν επιτρεπουν οι κανονες τα greeklish πρέπει να γράφεις σωστά. τι σημαίνει ΛΟΛ; Το σωστό είναι ΓΕΔ <Γελάω Έξω Δυνατά>!!! ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ Pouline κοιτα λιγο καλυτερα την φωτογραφια, θα επρεπε να την ειχες καταλαβει ακομα κι ετσι που την εκοψα διοτι δεν υπηρχε λογος να δειξω και τα ασκοπα: εκεινη την εποχη σε ηξερα, σπιτι σου ειναι τραβηγμενη αυτη η φωτο. exoskeletor τον poulino τον γνωριζω απο τοτε που πηγαινα Α' λυκειου δηλαδη 9 χρονια μεχρι τωρα. Γραφω ηταν μια απο τις καλυτερες εποχες για το λογο πως τα σχολικα λυκειακα χρονια μου ηταν τα καλυτερα. ...... εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το σπιτι σου απο τα ξενα και θα μας διδαξεις και για pc!! ασε ρε μεγαλε!! :lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 PS: "thedoors" απο την pic σε καταλαβα hehe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ζντοινγκκκκζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ζντοινγκκκκ ...... εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το σπιτι σου απο τα ξενα και θα μας διδαξεις και για pc!! ασε ρε μεγαλε!! :lol::lol::lol::lol: οκ ρε παιδια.δεν ξανααπανταω που8ενα. β.και επειδη ειναι το σπιτι μου τι να κανω.να το σχολιασω?ειπαμε οχι ακυρα ποστσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 poulinos προσεχε γιατι ειναι χατσερ αυτος ο addony crete ;p εχει μεγαλα ποστ στην πλατη του ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 και αν ειναι Hacker Να του δωσω το noip.com να με χακαρει.remote desktop open,antivirus none,firewall none. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 lool....μη μου κανεις διαφημιση ρε σκσ! ελα ρε πουλινε αραξε μια πλακα σου εκανα.....μονο εσυ θα μας δουλευεις εδω μεσα??? πως την ειδες?...? (post deleted μπικοουζ οφ γκρικλισ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εδώ κι εγώ. Με το καλώδιο το Apple στο αυτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Πού την έχω ξαναδεί αυτή τη φάτσα...? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εδώ κι εγώ. Με το καλώδιο το Apple στο αυτί. Μη μου πεις ότι είναι αυτό που μου πούλησες !!!! :-o:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μη μου πεις ότι είναι αυτό που μου πούλησες !!!!:-o:eek: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αν ειχε κερι απανω!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 πραγματι η φωτο κατι 98υμιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις