Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν γράφεις Ελληνικά επειδή δεν επιτρεπουν οι κανονες τα greeklish πρέπει να γράφεις σωστά. τι σημαίνει ΛΟΛ; Το σωστό είναι ΓΕΔ <Γελάω Έξω Δυνατά>!!! :mrgreen:

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

Pouline κοιτα λιγο καλυτερα την φωτογραφια, θα επρεπε να την ειχες καταλαβει ακομα κι ετσι που την εκοψα διοτι δεν υπηρχε λογος να δειξω και τα ασκοπα: εκεινη την εποχη σε ηξερα, σπιτι σου ειναι τραβηγμενη αυτη η φωτο. exoskeletor τον poulino τον γνωριζω απο τοτε που πηγαινα Α' λυκειου δηλαδη 9 χρονια μεχρι τωρα. Γραφω ηταν μια απο τις καλυτερες εποχες για το λογο πως τα σχολικα λυκειακα χρονια μου ηταν τα καλυτερα.

......

εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το σπιτι σου απο τα ξενα και θα μας διδαξεις και για pc!! ασε ρε μεγαλε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

ζντοινγκκκκ

......

εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το σπιτι σου απο τα ξενα και θα μας διδαξεις και για pc!! ασε ρε μεγαλε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οκ ρε παιδια.δεν ξανααπανταω που8ενα.

β.και επειδη ειναι το σπιτι μου τι να κανω.να το σχολιασω?ειπαμε οχι ακυρα ποστσ.

lool....μη μου κανεις διαφημιση ρε σκσ!

ελα ρε πουλινε αραξε μια πλακα σου εκανα.....μονο εσυ θα μας δουλευεις εδω μεσα??? πως την ειδες?...?

(post deleted μπικοουζ οφ γκρικλισ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...