Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ναι για αυτό βγήκες στην τηλεόραση...
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις είδα το βίντεο, γαμάτο είναι, δεν ήξερα πως υπάρχει. Επιτέλους είδα και τον paredwse...
Exoskeletor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 μια αθλια εκπομπη που βρισκει παντα το linux καλυτερο απο ολα? ποπο χειροτερη δεν υπαρχει αν ειναι αυτη. εχω ριξει τοσο γελιο με της γνωσεις του. Θυμαμε μια φορα ενας τηλεθεατης ρωτησε ποια να παρω την 9600gtx η ητν 9800gt και του απαντησε επειδη εχει μεγαλυτερο νουμερο η 9800 παρε αυτη, τιποτα αλλο ένα άλλο τρελό επιχείρημα ήταν θυμάμαι: οποιος βάζει windows βάζει φυσικά χρ k όχι vista. δηλαδή χρησιμοποιεί 7 χρονια λειτουργικό ενώ το linux ανανεώνεται συνεχεια. που τα βρίσκουν αυτά ήθελα να ήξερα
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως εννοεις αυτη στο Μακεδονια TV? Tα παιδια (λεμε τωρα) βγηκαν στην ΕΤ1 σε εκεινον με τα γυαλια, η εκπομπη του οποιου μαλλον απευθυνεται σε μικρες ηλικιες και ασχετους γονεις.
Lucifer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Coming soon in a demotivational poster near you.
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Είχε χαθεί ο toufas για μερικά φεγγάρια ή μου φαίνεται;
livewire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Toufa, έχεις ατζέντη αυτό τον καιρό? Εγώ θα σε κάνω σταρ.
soturin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 συνδέονται η βαμμένη ροζ γλώσσα με τα ροζ μπλουζάκια? ξέβαψαν?
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 alcopop με γευση κερασι ηταν για αυτο ηταν κοκκινη οσο για την πιο προσφατη, καποιος να σβησει το πρόσωπο της κοπελας και να βαλει ενα your face here !
livewire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 συνδέονται η βαμμένη ροζ γλώσσα με τα ροζ μπλουζάκια? ξέβαψαν? το, ποστ, τσιτάτο, "Σατανάς", "Σύμπτωση", πλέον, σλίπνοτ, γνωστό, μιλάει, αναμένω, που, με, για, και Edit Σα να ακούω και μια φωνούλα από το υπερπέραν τώρα: "βαΡΙεσΤΕ! ποΛΥ, ΟΜΩς." :ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 dimitris2006, για 3 χρονών, μεγάλος φαίνεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις