parsifal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Κυλάς στο πάτωμα γελώντας τον κώλο έξω; σωστοοοοοοος! Yep, σωστός! Χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 pali to topικ μαμη8ηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poul1na Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μια απο τις καλυτερες εποχες στην ζωη μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poul1na Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Pouline κοιτα λιγο καλυτερα την φωτογραφια, θα επρεπε να την ειχες καταλαβει ακομα κι ετσι που την εκοψα διοτι δεν υπηρχε λογος να δειξω και τα ασκοπα: εκεινη την εποχη σε ηξερα, σπιτι σου ειναι τραβηγμενη αυτη η φωτο. exoskeletor τον poulino τον γνωριζω απο τοτε που πηγαινα Α' λυκειου δηλαδη 9 χρονια μεχρι τωρα. Γραφω ηταν μια απο τις καλυτερες εποχες για το λογο πως τα σχολικα λυκειακα χρονια μου ηταν τα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 poul1na σου προτείνω δημοσίως στο φόρουμ να βγούμε για ποτό! poulinε έχω την άδεια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 μην βαλει καμια γυναικα φωτο της, αμεσως τσιμπανε οι πεσιματιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 μην βαλει καμια γυναικα φωτο της, αμεσως τσιμπανε οι πεσιματιες :mrgreen: μην κάνουμε κανένα χαβαλέ!! αμεσως τσιμπάνε αυτοι που διαβάζουνε! Λες και αν ήθελα να τη πέσω στο κορίτσι δεν θα έστελνα pm, θα έκραζα δημόσια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poul1na Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Socratis_g βαλε κι εσυ την δικη σου φωτο και θα σου δωσω εγω την αδεια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 την εχω ανέκαθεν στο ''εμφάνιση δημόσιου προφίλ " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poul1na Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Σωκρατη power η φωτο! Καλο βραδακι να εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Σωκρατη power η φωτο! Καλο βραδακι να εχεις! Πωπω!!! εφαγα άκυρο δημοσίως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Pouline κοιτα λιγο καλυτερα την φωτογραφια, θα επρεπε να την ειχες καταλαβει ακομα κι ετσι που την εκοψα διοτι δεν υπηρχε λογος να δειξω και τα ασκοπα: εκεινη την εποχη σε ηξερα, σπιτι σου ειναι τραβηγμενη αυτη η φωτο. exoskeletor τον poulino τον γνωριζω απο τοτε που πηγαινα Α' λυκειου δηλαδη 9 χρονια μεχρι τωρα. Γραφω ηταν μια απο τις καλυτερες εποχες για το λογο πως τα σχολικα λυκειακα χρονια μου ηταν τα καλυτερα. 8υμαμε πολυ καλα που σε ειχα κερασει και χυμο ροδακινο.δεν 3εχναω. poul1na σου προτείνω δημοσίως στο φόρουμ να βγούμε για ποτό!poulinε έχω την άδεια σου? ι πουλινα 8α στην δωσει οχι εγω.αλλα πραγματι με το που δουν φωτο απο κοπελα ορμανε ολοι.αφου η πουλ1να λεει Power εγω δεν εχω αποψη και λογο να πω κατι. οσο για αυτο που ειπες σωκρατησ μην κάνουμε κανένα χαβαλέ!! αμεσως τσιμπάνε αυτοι που διαβάζουνε! Λες και αν ήθελα να τη πέσω στο κορίτσι δεν θα έστελνα pm, θα έκραζα δημόσια! 8α πω ο κα8ενας εχει τον δικο τοθ τροπο να πλησιασει μια κοπελα.αλλος με public αλλο με πμ ktl ktl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Πωπω!!! εφαγα άκυρο δημοσίως!! νταξει δεν το ειδανε και πολλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 pouline σκέφτεσαι open mind γιαυτό και γράφεις ότι ο κα8ενας εχει τον δικο του τροπο να πλησιασει μια κοπελα.αλλος με public αλλο με πμ ktl ktl! Κρατάς μια πισινή στο ότι ο αλλος μπορεί να κάνει και χαβαλέ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 pouline σκέφτεσαι open mind γιαυτό και γράφεις ότι ο κα8ενας εχει τον δικο του τροπο να πλησιασει μια κοπελα.αλλος με public αλλο με πμ ktl ktl!Κρατάς μια πισινή στο ότι ο αλλος μπορεί να κάνει και χαβαλέ!! ακριβως το αναποδο 8α ελεγα.ο τροπος που το λες εσυ κανει αυτο που λες.οτι το πηγαινεις μεταξυ πλακας και σοβαρου ωστε να μην γινει παρεξηγηση.anyway topic off δεν λεω για αυτο δεν 8ελω να χαλασω το τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις