ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!:lol::lol::lol: ΜΠΡΑΒΩΩΩΩΩΩ WASHCLOUD ΕΙΣΑΙ ΚΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!!!:-D ΜΠΡΑΒΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΟΥΦ ....ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΟΚ WASHCLOUD !!!νομιζω οτι τα δικαιουσαι τα σφηνακια , οσα θες εσυ απο μενα κερασμενα!!!! ουτως η αλλος η κρητη φημηζεται για την φιλοξενια της, οποτε και σπεσιαλ κατσικακι στο φουρνο θα φας , και τεραστιες σφακιανες πιττες , καλιτσουνια μαραθοπιττες και οτι αλλο θες!!!!
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κι ολα αυτα με πολυ πολυ ρακι , για σπεσιαλ αεροπορικες πτησεις και λιωσιμο , ολα αυτα κερασμενα , απλα το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να τα τρως ολα, γιατι η μαμα παρεξηγαει στα κακα παιδια που δεν τρωνε ολο το φαγητο τους......
washcloud Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ...ποτέ δεν με τρόμαξε ένα κατσίκι (...τρελλός είμαι να τα βάλω με σφακιανή μαμά ; ! Άκου λέει! Κατσίκι For The Win! ) Dont worry λοιπόν
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΟΚ WASHCLOUD !!!νομιζω οτι τα δικαιουσαι τα σφηνακια , οσα θες εσυ απο μενα κερασμενα!!!! ουτως η αλλος η κρητη φημηζεται για την φιλοξενια της, οποτε και σπεσιαλ κατσικακι στο φουρνο θα φας , και τεραστιες σφακιανες πιττες , καλιτσουνια μαραθοπιττες και οτι αλλο θες!!!! WASHCLOUD....φαρδοκωλε, φερε μου ενα μπουκαλι ρακι οταν θα ανεβαινεις!
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ...κανένας άλλος καμμιά παραγγελία ; Και μια ολόσωμη φώτο.
BLISS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ...κανένας άλλος καμμιά παραγγελία ; Λιγη γλαροσουπα και για μενα
washcloud Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Και μια ολόσωμη φώτο. ...δική μου ; Λιγη γλαροσουπα και για μενα ...άμα δε σου κάνει κατσικάκι ρε συ BLISS, oκ. Γλαρόσουπα - γλαρόσουπα
BLISS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ...κατσικάκι... Ειναι γνωστο ομως, οτι οι καλυτεροι σεφς ειναι ανδρες. Οποτε... ...and that, makes 'the next step of discussion', irrelevant, to begin with But that's just me...
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ...κανένας άλλος καμμιά παραγγελία ; Αν το κατσικακι ειναι σουβλας, φερτο και αυτο χωρις δευτερες σκεψεις και ενδοιασμους.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ειναι γνωστο ομως, οτι οι καλυτεροι σεφς ειναι ανδρες. Οποτε... ...and that, makes 'the next step of discussion', irrelevant, to begin with But that's just me... ...ΠΑΡΑκαλώ ; ! Next step of discussion,,,, Fidelio, δεν σ' έπιασα...Βλέπω 2 τριχωτούς κυρίους ( ; ) να ψευτοαρπάζονται στο βίντεο...so ; Αν το κατσικακι ειναι σουβλας, φερτο και αυτο χωρις δευτερες σκεψεις και ενδοιασμους. ,,,κατσικακι στο φουρνο,,, N1ghtW0lf, sorry man, αλλά όπως βλέπεις το κατσικάκι δεν θα είναι "α-λα-Αθανασίω Διάκω", μα "α-λα-Εβραία"... (...πρώτη φορά βλέπω λύκο να έχει γαστριμαργικές προτιμήσεις πάντως... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις