Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΠΡΑΒΩΩΩΩΩΩ WASHCLOUD ΕΙΣΑΙ ΚΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!!!:-D:-D

ΜΠΡΑΒΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΟΥΦ ....ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!

Δημοσ.

:-D ΟΚ WASHCLOUD !!!νομιζω οτι τα δικαιουσαι τα σφηνακια , οσα θες εσυ απο μενα κερασμενα!!!! :o

ουτως η αλλος η κρητη φημηζεται για την φιλοξενια της, οποτε και σπεσιαλ κατσικακι στο φουρνο θα φας , και τεραστιες σφακιανες πιττες , καλιτσουνια μαραθοπιττες και οτι αλλο θες!!!! :o

Δημοσ.

Κι ολα αυτα με πολυ πολυ ρακι , για σπεσιαλ αεροπορικες πτησεις και λιωσιμο , ολα αυτα κερασμενα , απλα το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να τα τρως ολα, γιατι η μαμα παρεξηγαει στα κακα παιδια που δεν τρωνε ολο το φαγητο τους....:o..

Δημοσ.

...ποτέ δεν με τρόμαξε ένα κατσίκι (...τρελλός είμαι να τα βάλω με σφακιανή μαμά ; ! Άκου λέει! Κατσίκι For The Win! ) Dont worry λοιπόν :-)

Δημοσ.
:-D ΟΚ WASHCLOUD !!!νομιζω οτι τα δικαιουσαι τα σφηνακια , οσα θες εσυ απο μενα κερασμενα!!!! :o

ουτως η αλλος η κρητη φημηζεται για την φιλοξενια της, οποτε και σπεσιαλ κατσικακι στο φουρνο θα φας , και τεραστιες σφακιανες πιττες , καλιτσουνια μαραθοπιττες και οτι αλλο θες!!!! :o

WASHCLOUD....φαρδοκωλε, φερε μου ενα μπουκαλι ρακι οταν θα ανεβαινεις!

Δημοσ.
Και μια ολόσωμη φώτο.

...δική μου ;

Λιγη γλαροσουπα και για μενα :-D

...άμα δε σου κάνει κατσικάκι ρε συ BLISS, oκ.

Γλαρόσουπα - γλαρόσουπα :P

Δημοσ.
...κατσικάκι...

Ειναι γνωστο ομως, οτι οι καλυτεροι σεφς ειναι ανδρες. Οποτε... :fear:

...and that, makes 'the next step of discussion',

irrelevant, to begin with ;)

But that's just me... :devil:

Δημοσ.
...κανένας άλλος καμμιά παραγγελία ; :P

Αν το κατσικακι ειναι σουβλας, φερτο και αυτο χωρις δευτερες σκεψεις και ενδοιασμους. :-D

Δημοσ.
Ειναι γνωστο ομως, οτι οι καλυτεροι σεφς ειναι ανδρες. Οποτε... :fear:

...and that, makes 'the next step of discussion',

irrelevant, to begin with ;)

But that's just me... :devil:

...ΠΑΡΑκαλώ :-) ; !:rolleyes:

Next step of discussion,,,,

Fidelio, δεν σ' έπιασα...Βλέπω 2 τριχωτούς κυρίους ( ; ) να ψευτοαρπάζονται στο βίντεο...so ;

Αν το κατσικακι ειναι σουβλας, φερτο και αυτο χωρις δευτερες σκεψεις και ενδοιασμους. :-D
,,,κατσικακι στο φουρνο,,,

N1ghtW0lf, sorry man, αλλά όπως βλέπεις το κατσικάκι δεν θα είναι "α-λα-Αθανασίω Διάκω", μα "α-λα-Εβραία"...:-D

(...πρώτη φορά βλέπω λύκο να έχει γαστριμαργικές προτιμήσεις πάντως...:P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...