Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα που το σκέφτομαι,πρέπει να 'χεις γερά @@ για να ποστάρεις φωτογραφία μόνο φάτσα και χωρίς μακιγιάζ.

Ρησπέκτ.

Αν όντως έχει @@, είναι προφανές γιατί έβαλε φωτογραφία που να φαίνεται μόνο το πρόσωπο...

Δημοσ.

lol ....καλο κι αυτο, αλλα δεν ξερει κανεις σας να μου πει πως θα διωρθωσω το προβλημα ?

Δημοσ.

...ο alexzzz ξέρει να σου πει πως θα διωρθώσεις το πρόβλημα, αλλά πρέπει να ποστάρεις και μια ολόσωμη πικ πρώτα.

Ναι, είναι κάπως εκβιασμός, αλλά σκέψου τα εμότικονς που ομορφαίνουν τα μηνύματά μας ;):o:p

Δημοσ.

Ενταξει ας το θεσουμε αδιαφορετικα, θα με βοηθησετε πρωτα με το html και μετα εαν αποδωσετε καρπους , κι εγω θα δω τι μπορω να κανω .... ΑΛΛΑ εσεις δειχνετε να εχετε πονηρους σκοπους, ενω εγω δεν το ειδα ετσι , γιατι πανω απο ολα το insomnia δεν ειναι ενα πολυ πολυ σοβαρο και εντιμο site?

και ετσι πρεπει να συνεχισει να ειναι ... και μαλλον θα ελεγα οτι με μηδαμινες πιθανοτητες να κανω αυτο που θα μου ζητησετε εσεις ουτος η αλλος θα πρεπει να με βοηθησετε για να ειμαι εγω ευχαριστημενη και εσεις ικανοποιημενοι που βοηθησατε μια ασχετη ( απο υπολογιστες)κοπελιτσα να μαθει μερικα πραγματα παραπανω ..

Δημοσ.

βασικα τι πατησες;

πηγαινε: βοηθηματα -> επεξεργασια επιλογων -> προβολη εικονων

και τσεκαρε το αν δεν ειναι

god help us

Δημοσ.

Τι να σου πω εαν θυμομουν τι ακριβως πατησα , καλα θα ητανε,

πηγα εκει που ειπες και ειναι ολα οπως πρεπει...

Δημοσ.

Κατω αριστερα στην σελιδα, μου λεει οτι ο κωδικας html ειναι απενεργοποιημενος....

Δημοσ.

εχουν αλλαξει τα χρωματα, εχουν εξαφανιστει ολες οι φωτογραφιες και τα avatar , και καποια λινκ επισεις. πχ οταν θελησω να απαντησω σε καποιον , δεν εμφανιζεται τιποτα απο τα εξτρα , μονο ενα απλο τετραγωνο οπου μπορω να γραψω μια απαντηση , χωρις τιποτα αλλο....

Δημοσ.

Λοιπον νομιζω πρεπει να τα επαναφερεις στο φυσικο τους χρωμα! Μαυρο μαλλι - μπλε ματια ftw (for the win).

Δημοσ.

Καλημερα, λες να τα βαψω δηλ,

και εγω για αλλαγη τα εκανα ξανθα,θα τα αφησω λιγο ακομη αν και με ενοχλει πολυ η ριζα που χρειαζεται σχεδον καθε μηνα ανανεωση...

Δημοσ.

Ανεβασε μια ακομα φωτο με το προηγουμενο λουκ, για συγκριση.

Αλλιως πως θα σου πουμε τι σου παει καλυτερα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...