Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε παιδιά, δε θα σας κάτσει κι όλας.

Σε γενικές γραμμές πάντως ioleg, η αλήθεια είναι πως το μπλαμπλα σε αυτό το θέμα πέφτει συνήθως μετά την πικ, αλλιώς θα γίνει πάλι 200 σελίδες και θα έχει 5 φωτογραφίες.

Δημοσ.

Να, ο αποπάνω ας πούμε με γράφει στα παπάρια του ξανθιά κοπελιά με το νικ που βαριέμαι να πατήσω μπακ για να δω. Μη κάνεις και εσύ το ίδιο, μην πέσεις στο δυσθεώρητου βάθους επίπεδό του.

ΛΕΩ.

Επιπλέον, μια χαρά παιδί είμαι, δροσερό και λυγερό σαν τον κρύο αέρα των Δολομιτών από τους οποίους και σας χαιρετώ. Κουσεκεί.

Δημοσ.

Ένα απλό "παιδί" είναι λίγο για τον Εωσφόρο.

Όπως και να χει συμφωνώ με τον συμπαθέστατο συντονιστή απλά είμαι κάθετος στο να ποσταριστεί φωτογραφία.Όταν ξεβάψει το μαλλί ίσως.

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να βαλει την φωτο πριν και την φωτο μετα το βαψιμο του μαλιου για να κρινουμε!

Slipknot τι ρατσισμος ειναι αυτος για τις ξανθιες;

Απο την αλλη μελαχρινη με μπλε ματια :confused:(ολα τα λεφτα) γιατι τα εβαψες;

Δημοσ.

Η ιδέα είναι καλή μπορώ να πω.

Δεν είμαι εγώ ρατσιστής απέναντι στις ξανθιές,η κοινωνία είναι ρατσίστρια απέναντι σε όλες τις άλλες.

Δημοσ.

παιδια ειχα την καλη διαθεση να ποσταρω φωτο αλλα καταλαθος εκανα μια χαζομαρα( πιθανον να φταιει και το ξανθο στο μαλλι) απενεργοποιησα τον κωδικο html και δεν εμφανιζοντε σωστα η σελιδες...πως το διωρθωνω αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...