parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ΖΟΝΚ! Λάθος ερώτημα! Το σωστό θα ήταν να ρωτούσες αν μπορείς να μην ποστάρεις φωτό. Τώρα που έκανες γνωστή την παρουσία σου στο thread, πάει, τελείωσε. Πρέπει να ποστάρεις και φωτό. Sorry...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δηλ. μπορω να ποσταρω κι εγω φοτο εδω??? Aν εισαι γυναικα επιβαλεται αν εισαι αντρας μου/μας ειναι αδιοφορο.
ioleg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Γιατι επιβαλεται περισσσοτερο στις γυναικες ...δεν καταλαβα. Στο insomnia δεν ειμαι? Xmmmm, με μπερδεψατε λιγο, οποτε θα το σκεφτω λιγο ακομα πρωτα ....
ioleg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Λοιπον το ξανασκεφτηκα.... να ρωτησω κατι πρωτα ομως, Ποιες προτιματε τις ξανθιες ή τις καστανες ? , γιατι προσφατα εβαψα τα μαλλια μου ...
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Λοιπον το ξανασκεφτηκα.... να ρωτησω κατι πρωτα ομως, Ποιες προτιματε τις ξανθιες ή τις καστανες ? , γιατι προσφατα εβαψα τα μαλλια μου ... Άσε με να μαντέψω... το φυσικό σου είναι το ξανθό, ε;
livewire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ioleg, επειδή διακρίνω μια σύγχυση, ...να πως έχει η διαδικασία. Ποστάρεις φωτό, και στη συνέχεια μας λες τι προτιμάς εσύ: Μελαχρινούς ή ξανθομπάμπουρες.... Έτσι είναι το σωστό.
ioleg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 στην πραγματικοτητα ειμαι καστανη με μπλε ματια , αλλα επειδη συμπαθω τις ξανθιες για ολα αυτα που ακουνε πλεον , ειπα να ποστηριξω εμπρακτα το ξανθο φεμινιστικο κινημα, δηλωνωντας κι εγω ,ως ακομα μια ξανθια, ειδηκοτερα βεβαια μπροστα στο τιμονι, λογο του οτι ειμαι καινουρια οδηγος θα ζητουσα λιγην συμπαραστασην και απου τους υπολοιπους ιπποτες της ασφαλτου... το θεμα βεβαια δεν ειναι να τα βαφεις ξανθια οταν προκειται να εισελθεις κι εσυ εις την ζουγκλα των αυτοκινητοδρομων , αλλα μαλλον μαυρα , για ολα αυτα που προκειται να συναντας , και βεβαιως βεβαιως μιλαω για τα ζωακια που συναντας σκοτωμενα στους αυτοκινητοδρομους , τα οποια αγαθα της φυσεως δεν μας φταινε σε τιποτα... οσο για το ποιους ανδρες προτιμαω ξανθους η μελαχρινους , χμμμμμμμμμ μαλλον μ αρεσουν οι ξανθοι στην καρδια , και οι μελαχρινοι εξωτερικα... ουπς μημπως προκειται για καποιο νεο ειδος?
ioleg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Για ποιο ακριβως λογο εννοεις,οτι ειμαι θυμα για το ξανθο ή οτι επιασα τιμονι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 αμα ειναι να βαλεις pic βαλε, αν ειναι να γραφεις ο,τι να ναι, πηγαινε στο offtopic θεμα...
slipknot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Για το ξανθό,όπως και να χει βάλε photo αν θες για να ικανοποιήσεις τις ορέξεις των κυνηγών.
ioleg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια ελεος, το ξερω οτι εχει ζεστη και μας δημιουργει λιγος πολυ, νευρα ... νομιζω ομως οτι χρειαζεστε επιγωντος ενα μπανιο.... και μαλλον θα στειλω οταν θα ηρεμισουν λιγο τα πνευματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις