slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 N1ghtW0lf βασικά με το που είδα την photo,μου ήρθε στο μυαλό η αντίστοιχη με τον cobain,δίχως ίχνος ειρωνείας. Τα βαμπίρ απαγορεύονται στο forum νομίζω.
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 N1ghtW0lf βασικά με το που είδα την photo,μου ήρθε στο μυαλό η αντίστοιχη με τον cobain,δίχως ίχνος ειρωνείας. Τα βαμπίρ απαγορεύονται στο forum νομίζω. Ε μην απολογεισαι κιολας χαβαλες να γινετε
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Βασικά έπρεπε να βρω κάτι παραπάνω,μια γραμμούλα για τα βαμπίρ μόνη της δε λέει
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Βασικα εισαι λαθος το Insomnia λογω ονοματος ειναι Vampire-Friendly.
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Κανονικά δεν θα πρεπε να ποστάρουνε σε forums βραδιάτικα αλλά να είναι εκεί έξω...
elena blue Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μη φοβασαι slipknot, δεν ειμαι ξαδερφη του Marilyn Manson :lol:. και η φωτο δεν αναφερεται σε vampire. απεικονιζει τον πειρασμο της Λιλιθ. γνωριζεις ποια ηταν η λιλιθ; πληροφοριακα: η πρωτη συζυγος του Αδαμ, η οποια τον ειχε κερατωσει:devil:. ο αδαμ τη χωρισε και παντρευτηκε την ευα, η οποια επισης του τα φορεσε :devil:
Exoskeletor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τα βλεπετε? ακομα και οι πρωτες γυναικες π****νες ηταν
elena blue Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τα βλεπετε? ακομα και οι πρωτες γυναικες π****νες ηταν εχμ... δεν ηταν ελληνιδες οι πρωτες γυναικες...:mrgreen::mrgreen:
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ναι για τη λίλιθ έχω ακούσει.Όπως και να χει,εμείς εδώ είμαστε μισογύνηδες.Πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις