Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαι εγω τσεχία...

Πιστέυω να σας βρούμε στο ημιτελικο....Πελάτες!!!xaxa

...και φυσικά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, ε ;

...πρόΣΕΞε κανείς τον χρόνο απόκρισης του Lucifer στο ποστ της a.n.d.i.e ; ! ...GTI, φουλ ιντζέκσον, τα 100 σε 4.5''....Πςςςςςςςςςς

...Andrea παιδί μου, τί κάνεις εκεί πάνω (Τσεχία). Θα κρυώσεις. Έλα κάτω.

(...βρε we_will_rise ....Δεν κάνεις ένα edit, να βάλεις τη δικιά σου σε σπόιλερ, γιατί μοιάζει σα να χαλβαδιάζεις την από κάτω ; )

*...και δεν κάνει κάποιος χριστιανός τον κόπο ( πχ ο jimarass ας πούμε...), να διδάξει της Andrea, πώς ανεβάζουμε στο imageshack φωτό σε φουλ ανάλυση ( πχ 1024000000 Χ 1024000000 ), και μετά βάζουμε το link εδώ ;

Δημοσ.

Όλα τα νέα κορίτσια τώρα ξέρουν το σωστό

όταν οι μάγκες στο δρόμο λένε πόσο σ' αγαπώ

γιατί είμαι μόνος σε θέλω, έλα λίγο πιο κοντά

κι αυτές συχνά απαντάνε: άει χάσου ρε βλάκα.

Χιπ-χοπ χάνομαι μεσ' τα δίχτυα πιάνομαι

απόψε πέθανα με βρήκανε στην αμμουδιά

δίπλα στα κύματα.

Εδώ είν' ωραία MISTER...

Ξεσσαλονίκη στο Βαρδάρι όλα είν' ανοιχτά

μετά τις μία το βράδυ τσάρκα παραραρά

η μηχανή του χρόνου ξέρεις έχει ήδη καεί

σου ζητάνε τσιγάρο μα θέλει προσοχή.

Χιπ-χοπ χάνομαι μεσ' τα δίχτυα πιάνομαι

απόψε πέθανα με βρήκανε στην αμμουδιά

δίπλα στα κύματα.

Εδώ είν' ωραία MISTER...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ωραία μάτια we_will_rise :-)

Ευχαριστώ !!!!

(...βρε we_will_rise ....Δεν κάνεις ένα edit, να βάλεις τη δικιά σου σε σπόιλερ, γιατί μοιάζει σα να χαλβαδιάζεις την από κάτω ; )

ΟΧΙ !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να μια ωραία φωτογραφια που βρήκα:

Περσι το Νοεμβριο, άυπνος, απλυτος και λιγδας μετα απο ολη αυτη την αναμονη στο νοσοκομείο, κρατάω επιτέλους τον μόλις 1 ημέρας ανιψιό μου. Κοιτάξτε αυτα τα μικρα δαχτυλακια που σφιγγουν το δικό μου!

de1cg3.th.jpg

Δημοσ.

Περσι το Νοεμβριο, άυπνος, απλυτος και λιγδας μετα απο ολη αυτη την αναμονη στο νοσοκομείο, κρατάω επιτέλους τον μόλις 1 ημέρας ανιψιό μου. Κοιτάξτε αυτα τα μικρα δαχτυλακια που σφιγγουν το δικό μου!

de1cg3.th.jpg

ΦΥΓΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ, ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ!!

Δημοσ.

de1cg3.th.jpg

παντα συγκινουμαι οταν βλεπω ανδρες να κρατανε μωρακια στα χερια τους,ειναι ομορφο θεαμα! να σου ζησει!!! εε κι εσυ καλος εισαι, μην ζηλευεις... :-D:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...