washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Kαι εγω τσεχία...Πιστέυω να σας βρούμε στο ημιτελικο....Πελάτες!!!xaxa ...και φυσικά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, ε ; ...πρόΣΕΞε κανείς τον χρόνο απόκρισης του Lucifer στο ποστ της a.n.d.i.e ; ! ...GTI, φουλ ιντζέκσον, τα 100 σε 4.5''....Πςςςςςςςςςς ...Andrea παιδί μου, τί κάνεις εκεί πάνω (Τσεχία). Θα κρυώσεις. Έλα κάτω. (...βρε we_will_rise ....Δεν κάνεις ένα edit, να βάλεις τη δικιά σου σε σπόιλερ, γιατί μοιάζει σα να χαλβαδιάζεις την από κάτω ; ) *...και δεν κάνει κάποιος χριστιανός τον κόπο ( πχ ο jimarass ας πούμε...), να διδάξει της Andrea, πώς ανεβάζουμε στο imageshack φωτό σε φουλ ανάλυση ( πχ 1024000000 Χ 1024000000 ), και μετά βάζουμε το link εδώ ;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Όλα τα νέα κορίτσια τώρα ξέρουν το σωστό όταν οι μάγκες στο δρόμο λένε πόσο σ' αγαπώ γιατί είμαι μόνος σε θέλω, έλα λίγο πιο κοντά κι αυτές συχνά απαντάνε: άει χάσου ρε βλάκα. Χιπ-χοπ χάνομαι μεσ' τα δίχτυα πιάνομαι απόψε πέθανα με βρήκανε στην αμμουδιά δίπλα στα κύματα. Εδώ είν' ωραία MISTER... Ξεσσαλονίκη στο Βαρδάρι όλα είν' ανοιχτά μετά τις μία το βράδυ τσάρκα παραραρά η μηχανή του χρόνου ξέρεις έχει ήδη καεί σου ζητάνε τσιγάρο μα θέλει προσοχή. Χιπ-χοπ χάνομαι μεσ' τα δίχτυα πιάνομαι απόψε πέθανα με βρήκανε στην αμμουδιά δίπλα στα κύματα. Εδώ είν' ωραία MISTER...
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ωραία μάτια we_will_rise Ευχαριστώ !!!! (...βρε we_will_rise ....Δεν κάνεις ένα edit, να βάλεις τη δικιά σου σε σπόιλερ, γιατί μοιάζει σα να χαλβαδιάζεις την από κάτω ; ) ΟΧΙ !
soturin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 το κοιτάζει λαίμαργα, το biscoto είναι πίσω από την κάμερα
freedubus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Να μια ωραία φωτογραφια που βρήκα: Περσι το Νοεμβριο, άυπνος, απλυτος και λιγδας μετα απο ολη αυτη την αναμονη στο νοσοκομείο, κρατάω επιτέλους τον μόλις 1 ημέρας ανιψιό μου. Κοιτάξτε αυτα τα μικρα δαχτυλακια που σφιγγουν το δικό μου!
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Να μια ωραία φωτογραφια που βρήκα:Περσι το Νοεμβριο, άυπνος, απλυτος και λιγδας μετα απο ολη αυτη την αναμονη στο νοσοκομείο, κρατάω επιτέλους τον μόλις 1 ημέρας ανιψιό μου. Κοιτάξτε αυτα τα μικρα δαχτυλακια που σφιγγουν το δικό μου! ΦΥΓΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ, ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ!!
livewire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ^^...και δεν μπορούμε να απολαύσουμε τη μπύρα μας :Ρ
freedubus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Καλα, οταν μεγαλώσει ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 να σου ζήσει, την κυριακή βαφτίζουμε τον δικό μου ανιψιό
xartial Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Να μια ωραία φωτογραφια που βρήκα:Περσι το Νοεμβριο, άυπνος, απλυτος και λιγδας μετα απο ολη αυτη την αναμονη στο νοσοκομείο, κρατάω επιτέλους τον μόλις 1 ημέρας ανιψιό μου. Κοιτάξτε αυτα τα μικρα δαχτυλακια που σφιγγουν το δικό μου! παντα συγκινουμαι οταν βλεπω ανδρες να κρατανε μωρακια στα χερια τους,ειναι ομορφο θεαμα! να σου ζησει!!! εε κι εσυ καλος εισαι, μην ζηλευεις... :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις