alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγω δεν βλεπω παντως καποια φωτο... Θα συμφωνήσω με τον πάτερ...
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 (επεξεργασμένο) περικαλώ ; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από we_will_rise
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Οριστε μια φωτογραφια μου καλοκαιρινη... Εγώ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όπως οι παραπάνω αγαπητοί συμφορουμίτες και παίζω με την τύχη μου... Άλλωστε ο aledjos είναι σε διακοπές Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn Αν το παραπάνω είναι real μόλις κέρδισες μια ξενάγηση στη θεσ/νίκη... If not... go tuck yourself in υ.γ: Είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για τα κακεντρεχή σχόλια που θα ακολουθήσουν
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα όπως οι παραπάνω αγαπητοί συμφορουμίτες και παίζω με την τύχη μου... Άλλωστε ο aledjos είναι σε διακοπές Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn Αν το παραπάνω είναι real μόλις κέρδισες μια ξενάγηση στη θεσ/νίκη... If not... go tuck yourself in υ.γ: Είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για τα κακεντρεχή σχόλια που θα ακολουθήσουν Μπες στη σειρα... Αλλωστε η A.n.d.i.e δεν ξεχναει ποιος την καλωσορισε στο forum...
tsakonas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Παρασκευη βραδυ τι κανει μια τσεχα στο ινσομνια? Διαβαζει τα p.m's lol
a.n.d.i.e Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Είπαμε, είναι 11 η ώρα, μαζεύτηκε σπίτι Ετσι ακριβως Και αυριο ελπιζω να μας υποστηριζετε στον πρωτο αγωνα μας του Euro με την Ελβετια!!!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μα φυσικά!!! Ειδικά έχοντας δει τιε Ελβετίδες, μέχρι που θα φορέσω και εμφάνιση της Τσεχίας
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Kαι εγω τσεχία... Πιστέυω να σας βρούμε στο ημιτελικο....Πελάτες!!!xaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις