npapak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Η νεα προσφορα του ΟΤΕ μεχρι 23/9/06 πραγματικοτητα... Επιτελους γρηγορο Internet στην Ελλαδα... Να και το link της προσφορας: http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/individualsoffersinternet?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9473
WaVe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Na prosexoume k ta "mikra" gramata pada pou stin sigekrimeni periptosi lene: *Οι 2 από τους 4 μήνες είναι δώρο. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος σύμβασης 12 μηνών. Se auti tin perisptosi uparxei k kaliteri prosfora, an se kalipti to dikio tis Vivodi, kai dinei ta 2048/640 (enw tou OTE to upload einai molis sta 256) me 19 euro to mina, gia 12 mines simvoleo k edw
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Na rotiso kati allo? Evgale kai i forthnet prosfora pou leei 2048 apo 25 euro nomizo! I aporia mou omos einai i eksis! an to paro 8a exo 2048 i mono an exei kanei anava8misi o ote stin perioxi mou?
thodoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 an to paro 8a exo 2048 i mono an exei kanei anava8misi o ote stin perioxi mou? Νομιζω πως πρεπει πρωτα ο οτε να εχει κανει αναβαθμιση στην περιοχη σου,μην ανυσηχεις για αυτο ομως αφου ο οτε θα κανει αναβαθμιση σε ολες τις γραμμες και οχι επιλεκτικα.
actorius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδία εγώ πάντως που μέχρι τώρα δεν έχω dsl, λέω να βάλω το 2048 του οτε. Και η vivo έτσι κ αλλιώς συμβόλαιο θέλει και νομίζω το ίδιο κ η forthnet για το δικό της 2048. Εγώ όμως δεν καλύπτομαι από το δίκτυο της vivodi, οπότε μια ή άλλη με οτε πρέπει να κάνω τη γραμμή. Απο το σπίτι μου δεν πρόκειται να φύγω, οπότε γιατί να μην κάνω το 12μηνο?... Το μόνο που θέλω να κάνω πριν προχωρήσω είναι να μάθω σε ποιο dslam θα ανήκω για να είμαι σίγουρος οτι έχει ήδη γίνει η αναβάθμιση, για να μην αγοράζω το ondsl άδικα και μου πουν κανα τρελλό του στυλ πάρε τωρα 512 και όοοοοταν...βλέπουμε....
WaVe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Prosopika den tha desmevomoun gia 12 mines, polla mporei na alaksoun se auto to xroniko diastima. Oso gia tin FORTHnet polu kali einai alla an se kalipte i Vivodi giati na min tin protimiseis afou sou dinei 640kbps upload k oxi 256kbps pou sou dinei i FORTHnet?
schumacher_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οι 12μηνες συμβάσεις είναι πολύ ρε παιδιά... Σε λίγους μήνες από τώρα θα βγεί και καινούρια προσφορά της Οτενετ... τι θα κάνετε τότε? Θα μπείτε στο νέο πακέτο της με εκ νέου δέσμευση+όσους μήνες έχουν μείνει από το τωρινό σας πακέτο... στην επόμενη? πάλι τα ίδια... και πάει λέγοντας... και σε 1 χρόνο από σήμερα, θα έχετε πακέτο 6mbps με δέσμευση για άλλα 10 χρόνια... χαλαρώστε λίγο με τις προσφορές να δείτε πού κινείται το πράγμα και μετά κάνετε και τις αιτήσεις σας... πριν 2 χρόνια παλεύαμε τα 5-6kb/s download και τώρα δε μας φτάνουν οι 384 και οι 512 γραμμές? δεν ξέρω αν είναι λάθος ο τρόπος σκέψης μου, αλλά είπα να το αναφέρω...
xtraktor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οι 12μηνες συμβάσεις είναι πολύ ρε παιδιά... Σε λίγους μήνες από τώρα θα βγεί και καινούρια προσφορά της Οτενετ... τι θα κάνετε τότε? Θα μπείτε στο νέο πακέτο της με εκ νέου δέσμευση+όσους μήνες έχουν μείνει από το τωρινό σας πακέτο... στην επόμενη? πάλι τα ίδια... και πάει λέγοντας... και σε 1 χρόνο από σήμερα' date=' θα έχετε πακέτο 6mbps με δέσμευση για άλλα 10 χρόνια... χαλαρώστε λίγο με τις προσφορές να δείτε πού κινείται το πράγμα και μετά κάνετε και τις αιτήσεις σας... πριν 2 χρόνια παλεύαμε τα 5-6kb/s download και τώρα δε μας φτάνουν οι 384 και οι 512 γραμμές? δεν ξέρω αν είναι λάθος ο τρόπος σκέψης μου, αλλά είπα να το αναφέρω...[/quote'] φιλε schumacher εν μερει εχεις δικιο...αλλα το προβλημα ειναι οτι εαν δεν κανεις πακετο συνδεσης και ποροσβασης τοτε θα πρεπει να πας σε προγραμμα αοριστου χροννου...το οπιο δεν εχει καλες τιμες...το κοιταξα τελευταια και δεν αξιζει..οσο για την δεσμευση...ναι και εγω ειχα μια δεσμευση 6μηνη και οταν πεσανε οι τιμες εγω ημουν ακομα με το πακετο και τις παλιες τιμες...συμφωβνω σε αυτο μαζι σου...το θεμα ειναι πως δεν νομιζω ο πΟΤΕ να κατεβασει και αλλο τις τιμες..ειτε σε θεμα ταχυτητας ειτε σε θεμα παγιου...για να φανταστειτε για να γινει η αναβαθμιση περασανε χροννια πιεσεων και απο ομαδες και απο ευρωπαικη ενωση.. εμπαση περιπτωση 2048 ειναι μια καλη ταχυτητα σε αυτα τα λεφα που αρχιζει να γινεται ευρωπαικη..ασετ εαν οι λοιποι ευρωπαιοι πλεον εχουν ανω των 6Mbit! το θεμα δεν ειανι η αναβαθμιση ....αλλα το εαν θα πιανεις αυτες τις ταχυτητες και εαν θα υπαρχει περιορισμος στα πακετα!γιατι μεχρι τωρα τα πακετα ειναι ενα μεγαλο προβλημα! φιλικα
schumacher_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά, εσύ έπιασες το άλλο άκρο... δεν υποστηρίζω να πάμε σε αορίστου συνδρομές κλπ, απλά όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα, να περιμένουμε λιγάκι, να δούμε προς τα πού θα κινηθούν τα πράγματα... μέσα στην αναμπουμπούλα με τις αναβαθμίσεις κλπ μπορεί πολλοί να προσπαθήσουν να μας "παγιδεύσουν" σαν πελάτες... για τις τιμές δεν έχω παράπονο, μια χαρά είναι και το ότι αναγκάστηκε ο οτε να κάνει το διπλασιασμό δε με ενδιαφέρει καθόλου εφόσον είμαι απλά καταναλωτής... απλώς αυτό που προσπάθησα να πω είναι ότι δεν το βρίσκω σωστό να επικρατεί συνεχώς πανικός με τις καινούριες προσφορές, όπως έγινε μέσα στο καλοκαίρι με τις 1024... τώρα γίνεται με τις αντίστοιχες 2048... ας είμαστε και λίγο καχύποπτοι σε μερικά θέματα... προσέχουμε, για να έχουμε κοινώς...
xtraktor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά' date=' εσύ έπιασες το άλλο άκρο... δεν υποστηρίζω να πάμε σε αορίστου συνδρομές κλπ, απλά όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα, να περιμένουμε λιγάκι, να δούμε προς τα πού θα κινηθούν τα πράγματα... μέσα στην αναμπουμπούλα με τις αναβαθμίσεις κλπ μπορεί πολλοί να προσπαθήσουν να μας "παγιδεύσουν" σαν πελάτες... για τις τιμές δεν έχω παράπονο, μια χαρά είναι και το ότι αναγκάστηκε ο οτε να κάνει το διπλασιασμό δε με ενδιαφέρει καθόλου εφόσον είμαι απλά καταναλωτής... απλώς αυτό που προσπάθησα να πω είναι ότι δεν το βρίσκω σωστό να επικρατεί συνεχώς πανικός με τις καινούριες προσφορές, όπως έγινε μέσα στο καλοκαίρι με τις 1024... τώρα γίνεται με τις αντίστοιχες 2048... ας είμαστε και λίγο καχύποπτοι σε μερικά θέματα... προσέχουμε, για να έχουμε κοινώς...[/quote'] εσυ δηλαδη πιστευεις πως σε λιγο καιρο θα ξανααλλαξουν οι τιμες??δεν νομιζω.. τελοσπαντων...αυτο που ειπς..εγιναν οι αναβαθμισεις γιατι αναγκαστικε ο οτε..κξαι λες..δεν με ενδιαφερει....δεν το καταλαβαινω...ναι καταναλωτης εισαι...που σημαινει πως εχεις το δικαωμα να απαιτεις και να μην δεχεσαι κατι που σου δινει ενα ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ! σου ξαναλεω συμφωνων εν μερη μαζι σου....αλλα στους επομενους εξι μηνες δεν εχει σκοπο οτε να κανει και πολα..τωρα εαν παρεςι τηην vivodi με ανεξαρτητο δικτυο μπορει εκει τα πραγματα να ειναι διαφορετικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.