alexisgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά σας παιδιά... Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί έχω κολλήσει... Θέλω μέσα απο μια φόρμα να εισάγω το ID μιας εγγραφής του πίνακα person για παράδειγμα και μετά απο ένα servlet να να διαγράφω όλες τις εγγραφές που αντιστοιχούν στο ID που έδωσα στη φόρμα... Η φόρμα είναι οκ... Το servlet το έχω φτιάξει (σύνδεση με βάση κτλ..) αλλά έχω κολλήσει:oops: στο πως θα γράψω το executeUpdate("delete....... Υποθέτω executeUpdate("DELETE * FROM person where ID="+ID+";"); ??? Εϊναι σωστό? (Δεν μπορώ να το το τσεκάρω εδώ που είμαι...) Είναι απλό αλλά πραγματικά κόλλησε το μυαλό μου..! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Thanx!!!!
Cue Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά το SQL statement δεν είναι σωστό. > delete from [...] χωρίς το asterisk * Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμάσαι πως συντάσεται η delete ή κάτι άλλο?
alexisgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να διαγράφω όλες τις εγγραφές που αντιστοιχούν στο ID που έδωσα στη φόρμα...
alexisgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Πχ. ο πίνακας person έχει ID, Fname, Sname, Address etc.... Θέλω να σβήσω όλες τις εγγραφές σε όλα τα πεδία του πίνακα person που αφορούν π.χ το ID=001 (την τιμή του οποίου παίρνω απο τη φόρμα κ το στέλνω στο servlet...) Όλα αυτά γίνονται σε servlet, όχι σε περιβάλλον sql...
alexisgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 OK παιδιά... Το πρόβλημα λύθηκε...! Ευχαριστώ!
isim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά το SQL statement δεν είναι σωστό. > delete from [...] χωρίς το asterisk * Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμάσαι πως συντάσεται η delete ή κάτι άλλο? Βασικα σε AS/400 παιζει μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.