blueviper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Και τώρα μας πιάνει ένα αίσθημα ανωτερότητας ( just kidding ofcourse ) Χεχε...ως υπέρτατος fan της ειρωνίας, τα μυρίζομαι κάτι τέτοια! Ώρα είναι τώρα να μας πει κι ο Voodooman πως τα εννοούσε, για να ψάξω κοφίνι να κρυφτώ.
Voodooman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να με νοιάζει ο "πόλεμος" δύο αμερικανικών εταιριών για το ποιός θα μου τα πάρει;.. θα τα δώσω χωρίς ενδοιασμό σε όποιον μου προσφέρει περισσότερα και μου ζητήσει τα λιγότερα. Δεν μου αρέσει καθόλου να ειρωνεύομαι, αλλά πραγματικά βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πανηγυρίζει για ένα τόσο γελοίο θέμα. Την πόλωση σε κάποιο άθλημα την καταλαβαίνω, γιατί συχνά πίσω από τον αθλητισμό κρύβονται πολλά κοινωνικοπολιτικά στοιχεία, αλλά την πόλωση στην τεχνολογία; Επειδή δηλαδή τυχαίνει να συμπαθώ την ATi για τον α' ή β' λόγο, σημαίνει ότι θα συνεχίσω να την προτιμώ ακόμη και αν βγάζει χειρότερα και ακριβότερα προϊόντα;
billpeppas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 "Επειδή δηλαδή τυχαίνει να συμπαθώ την ATi για τον α' ή β' λόγο, σημαίνει ότι θα συνεχίσω να την προτιμώ ακόμη και αν βγάζει χειρότερα και ακριβότερα προϊόντα;"[/b'] Follow the trend
Dr_Slump Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Καιρός ήταν. Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της AMD πάντως.
neperios_1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 To thema einai pote tha rthei i apantisi omos? An kai ola auta vevaia einai gia na mas trone ta lefta kathe ligo kai ligaki. Ti na kanoume kai emeis omos. Tsimpame (proud geeks)
ANEMOS-V Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 emena mou miazei.. opou fysaei o ANEMOS.. pao.. poulimenoi oloi.. me ton nikiti amesos.. DILONO! AMD akias mexri telous.. mexri ..na kleisi i etairia enoo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.