Προς το περιεχόμενο

Intel Wins AMD!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ...ναι. Από όλο το Internet και τις άπειρες πηγές που διαθέτει συνήθως με άμεση ενημέρωση, το μηνιαίο PC Master περιμέναμε για να μας διαφωτίσει με τα αξιόπιστα κι επιστημονικά test του.

Δημοσ.

Επιτέλους, η intel κυριάρχησε ξανά! Αυτή ήταν η μοναδική μου έννοια! Τώρα πια θα μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχος.

Έβγαλε καλύτερο ΠΡΟΪΟΝ, πήγα το αγόρασα και τελείωσε. Όσο αγαπάω τις κάλτσες μου και θέλω να είναι ζεστές, άνετες και να μην μυρίζουν, άλλο τόσο ενδιαφέρομαι και για το PC μου.

Πραγματικά απορώ προς τί η τόση χαρά.Αλλά ίσως κάποιοι από εμάς εδώ να δουλεύουν και στην intel.

Δημοσ.
Επιτέλους, η intel κυριάρχησε ξανά! Αυτή ήταν η μοναδική μου έννοια! Τώρα πια θα μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχος.

Makari na bgazei synexeia kalytera cpu i intel gia na koimase isixa esi. Mou fenete oti eisai kamenos...!

Δημοσ.
Επιτέλους' date=' η intel κυριάρχησε ξανά! Αυτή ήταν η μοναδική μου έννοια! Τώρα πια θα μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχος.

Makari na bgazei synexeia kalytera cpu i intel gia na koimase isixa esi. Mou fenete oti eisai kamenos...![/quote']

Γιατι βρε το παλικαρι?

γνωμη του ειναι! Φαινεται Λατρης της Intel.

Δεν λεω πολυ καλη η Intel αλλα σε test Που εχω ακουσει, καποια amd ριχνουν στα αυτια την Intel. Προσοχη ειπα καποια οχι ολα, για αυτο μην με κατασπαραξετε....:)

Δημοσ.
Επιτέλους' date=' η intel κυριάρχησε ξανά! Αυτή ήταν η μοναδική μου έννοια! Τώρα πια θα μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχος.

Makari na bgazei synexeia kalytera cpu i intel gia na koimase isixa esi. Mou fenete oti eisai kamenos...![/quote']

xaxaxaxaxa

elpizw i Quantun na vgalei kenurio skliro sidoma.. exw na kimitho kati xronia...

TI?? den iparxei pia Quantum??? AAAAAAAAAAAAA

:mrgreen:

Δημοσ.
Τελικά Voodooman πρέπει να είμαι νοητικά ανάπηρος που κατάλαβα πως κάνεις πλάκα, αν αναλογιστώ τα σχόλια που συγκέντρωσες! :D

del leo mporei na ta eipe kai gia plaka to palikari pantos yparxoyn poloi kamenoi gyro mas poy den astieuontai katholoy.

Δημοσ.

Είναι περισσότερο από προφανές πως ειρωνευόταν ο άνθρωπος...δε θα είχε λόγο να κλείσει το "παραλήρημα" (λεπτής ειρωνίας) με ένα "Πραγματικά απορώ προς τί η τόση χαρά.Αλλά ίσως κάποιοι από εμάς εδώ να δουλεύουν και στην intel."

Φυσικά κι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Groupies εταιριών κατασκευής επεξεργαστών δεν περίμενα να συναντήσω, αλλά δυστυχώς υπάρχουν. Δε συμπεριλαμβάνω εκείνους που χαίρονται από την ύπαρξη μεγαλύτερου ανταγωνισμού, που θα ωφελήσει τελικώς τις τσέπες τους.

Δημοσ.
Τελικά Voodooman πρέπει να είμαι νοητικά ανάπηρος που κατάλαβα πως κάνεις πλάκα, αν αναλογιστώ τα σχόλια που συγκέντρωσες! :D

Και τώρα μας πιάνει ένα αίσθημα ανωτερότητας ( just kidding ofcourse :D )

Φάση έχει πάντως, που όσοι απάντησαν στον Voodooman, πίστεψαν τα λεγάμενά του ( εννοώ ότι δεν κατάλαβαν ότι έκανε πλάκα/το έλεγε "ειρωνικά" ) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...