Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry για την χαλαστρα, αλλα, περα απο το οτι πεθανε καποιος-maybe κριμα και απωλεια για ορισμενους, στην τελικη αν παιζει καποιος με τη φωτια και καει, δεν θα τον μυθοποιησουμε κιολας. Φίλε αν σκοτωθεί ο πυροτεχνουργός από νάρκη, ακόμα κι αυτός είναι ένας από τον σωρό. Όταν όμως σκοτωθεί κάποιος μοναδικός στο είδος του, μυθοποιείται αυτόματα. Μέχρι και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας έκανε δηλώσεις.
BIAP Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 το ειδος κανει τη διαφορα. ακου φιλε...τστστστστσ....
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Η εκπομπή του μπορεί για πολλούς να ήταν σαχλαμάρα αλλά κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η γνήσια αγάπη του για τα ζώα (σε βαθμό βλακείας ίσως) ήταν αυτό που εν τέλη άξιζε. Την αγάπη του αυτή μετέδιδε μέσα απο την εκπομπή του και γι'αυτό είναι κρίμα που χάθηκε. Εγω προσωπικά στεναχωρήθηκα, μου ήταν πολύ συμπαθής.
panther_512 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 το ειδος κανει τη διαφορα.ακου φιλε...τστστστστσ.... Κάπου κάνεις λίγο λάθος εδώ πέρα. Ίσως να μήν τον γνώριζες, να μην είδες κάποια από τις εκπομπές του ή απλά να μή σε νοιάζει. Όποια και αν είναι όμως η προσωπική σου άποψη, ο Κροκοδειλάκιας ήταν μιά σημαντική προσωπικότητα στη μάχη για τη διάσωση του περιβάλλοντος. Μέσα από τις εκπομπές του, αν και ακραίος ουκ ολίγες φορές, προσπαθούσε να μας μεταδώσει την αγάπη του για την φύση. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν και για να είμαι ειλικρηνής, δεν μου έρχεται κανένας άλλος στο μυαλό. Δεν τον μυθοποιούμε, αλλά αναγνωρίζουμε όμως τη μεγάλη του αγάπη για τη φύση, που όλοι μας καθημερινά λίγο ή πολύ καταστρέφουμε. Και δεν νομίζω ότι πήγαινε γυρεύοντας. Δεκαετίες ολόκληρες ασχολιόταν με τα άγρια ζώα. Τόσο καιρό που δεν έπαθε κάτι δεν νομίζω να έγινε απλά και μόνο επειδή ήταν κωλόφαρδος...
PlaStiK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Διαβάστε κι αυτό για να δείτε πώς ένα script μπορεί να διαπράξει ύβρυ...
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry για την χαλαστρα, αλλα, περα απο το οτι πεθανε καποιος-maybe κριμα και απωλεια για ορισμενους, στην τελικη αν παιζει καποιος με τη φωτια και καει, δεν θα τον μυθοποιησουμε κιολας. το θεμα ειναι οτι επαιζε με τη φωτια αλλα πηγε απο ...σαλαχι.. δηλαδη ενω ειχε γλυτωσε απο αμετρητες 1000 φορες πιο ριψοκινδυνες καταστασεις πεθανε εκει που κανενας δεν θα το περιμενε[στην αυστραλια ειναι αρκετα συνηθισμενο να κολυμπας 'διπλα' σε σαλαχια...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.