Προς το περιεχόμενο

Πεθανε ο κροκοδειλακιας

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον είχα παρακολουθήσει μερικές φορές στο "Animal Planet" και πραγματικά έπαιζε την ζωή του κορώνα-γράμματα. Κρίμα γιατί ο πραγματικός αυτός κροκοδειλάκιας ήταν περίπτωση ανθρώπου με μεγάλη καρδιά, αλλά και πολύ συμπαθητικός. Ας είναι καλά εκεί που είναι.

• Moderators
Δημοσ.

Πωπω κι εγώ τον είχα δει στο Crocodile Hunter πολλές φορές και ενώ έκανε πράγματα που ήταν στην κόψη του ξυραφιού με τα άγρια ζώα, ήταν πράγματι πολύ καλός.

Κρίμα... :(

Δημοσ.

είναι ο ίδιος που στο southpark έλεγε "i'll get close to this crocodile and jam my thumb up his butthole to piss him off";;;

Δημοσ.

Ναι ο ιδιος ειναι. Η αληθεια ειναι οτι και στην πραγματικοτητα εκανε παρομοια πραγματα. π.χ. Ενα δηλητηριωδες φυδι εκανε τη βολτα του στον αμαζονιο πηδουσε στη θαλασσα το επιανε το παιδευε λιγο και μετα το αφηνε στην ησυχια του.

Τωρα που το σκεφτομαι ειναι κροκοδειλακιας και οχι κροκοδηλακιας

Δημοσ.

Θυμάμαι τον είχε πληρώσει κάποια παραγωγή ταινίας, για να ντουμπλάρει έναν ηθοποιό και να "παλέψει" στ' αλήθεια με ένα κροκόδειλο-θηρίο 7 μέτρων. Κατά τα δοκιμαστικά ο ίδιος άσπρισε, χλώμιασε και άλλαξε πολλά χρώματα, αλλά τελικά τα κατάφερε. Μεγάλος μάγκας.

Δημοσ.

Ναί, μόλις το έμαθα κι εγώ. Ήταν τρομερός ο άτιμος.

Αλλά τί ατυχία και αυτή ρε παιδί μου. Να πεθάνει από ένα χαζο-σαλάχι!

Τα σαλάχια σπάνια να σε τρυπήσουν με την ουρά τους, βασικά δεν μπορούν να την ελέγξουν. Μόνο αν τα πατήσεις, ή τα πιέσεις στην ράχη τους, η ουρά τινάζεται πάνω καθαρά και μόνο από αντανακλαστικά. Γι'αυτό το λόγο και όποτε νιώθουν να απειλούνται, την κάνουν λούης.

Ούτε το δηλητήριό τους είναι πολύ ισχυρό.

Αυτόν τον καημένο, τον βρήκε η ουρά κατευθείαν στην καρδιά! Από όλα τα μέρη του σώματος εκεί βρήκε να πάει η ρημάδα?

Ας είναι καλά εκεί που είναι και ας είναι καλά η γυναίκα και τα παιδάκια του....

Δημοσ.

Ε καποια στιγμη θα συνεβαινε το κακο.Εχω παρακολουθησει αρκετες εκπομπες του και επαιρνε πολλα ρισκα καθε φορα που πλησιαζε καθε θηριο.Βεβαια ειχε αποκτησει πειρα και προσεχε.Βαζω στοιχημα οτι ουτε και αυτος φανταζοταν οτι το σαλαχι θα τον τσιμπουσε ποτε και για αυτο ισως δεν προσεχε τοσο πολυ.Κριμα ηταν ενας φυσιολατρης που αγαπουσε αυτο που εκανε.Ειναι χαρακτηριστικο ωρες ωρες στο πως φερονταν στις σαυρες στα φιδια κτλ σαν να ηταν παιδια του

Δημοσ.

R.I.P m8... τουλάχιστον πέθανε κάνοντας κάτι που πραγματικά γούσταρε... στεναχωρέθηκα πάρα πολύ όταν το έμαθα...nothing lasts 4 ever... :(

Δημοσ.

Sorry για την χαλαστρα, αλλα, περα απο το οτι πεθανε καποιος-maybe κριμα και απωλεια για ορισμενους, στην τελικη αν παιζει καποιος με τη φωτια και καει, δεν θα τον μυθοποιησουμε κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...