GiannisKr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 WLAN με 8 υπολογιστές για να στηθεί χρειάζεται οπωσδήποτε wireless access point εκτός τις 8 ασύρματες κάρτες δικτύου? Το δίκτυο προορίζεται για file sharing και ίσως κανένα teleconference που σημαίνει ότι θα συνδεθεί και ασύρματη κάμερα. Το ίδιο ισχύει και για WLAN 2 Η/Υ ή μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους μόνο με τις ασύρματες κάρτες που έχουν και να είναι απευθείας peer to peer;
jmil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι για τους 8 θελεις οπωσδηποτε AP αλλα αν ειναι μονο 2 μπορεις να δουλεψεις σε ad-hoc mode.
Kleanthis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς να εξομοιώσεις τη μία κάρτα δικτύου σε Access Point χρησιμοποιώντας hostap software.Έτσι θα γλιτώσεις την αγορά κι άλλου εξοπλισμού.
GiannisKr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Χμμ ενδιαφέρον!Hostap software για να πειραματιστώ τι μπορείς να μου προτείνεις πιο συγκεκριμένα;
GiannisKr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το Hostap software από ότι είδα λειτουργεί σε linux μόνο. Η περιπτωσή μου είναι με Windows υπολογιστές.
Kleanthis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το Hostap software από ότι είδα λειτουργεί σε linux μόνο. Η περιπτωσή μου είναι με Windows υπολογιστές. Πράγματι ,λειτουργεί μόνο σε Linux...
tarrasque Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 μπορείς να πάρεις ενα AP με ethernet switch μαζι και να συνδέσεις ενσύρματα όσα pc είναι κοντά και έτσι θα γλυτώσεις wifi κάρτες.
GiannisKr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον πως αυτό θα κάνω αν και ο πελάτης είπε ότι θέλει τη δικτύωση ασύρματη. Έτσι και αλλιώς τα router access point από ό,τι είδα έχουν γύρω στα 10 ? διαφορά με τις εκδόσεις τους μόνο access point. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να του ζητήσει ο πελάτης. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και μέχρι 70-75 ?;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.