Προς το περιεχόμενο

Το κράξιμο της Paris

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενδιαφέρουσα η κίνηση του Bansky αλλά δεν παύει να μου φαίνεται λίγο φασιστική.

Ποιόν ενοχλεί η Paris? Κανέναν. Σε όποιον δεν αρέσει ας μην ασχολείται μαζί της' date=' τα λεφτά της δεν τα έκλεψε και δικάιωμά της να τα χαλάει όπως θέλει και να ζεί όπως θέλει.

Η διάθεση του cd της δεν επιβλήθηκε απο κάποια δικτατορία ή ανώτερη δύναμη, αν δεν πουλήσει θα εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκε απο μόνο του.

ΥΓ. Το 'stars are blind' ειναι μια χαρά κομμάτι.[/quote']

Ε, οχι, ενοχλει τα αυτακια μας. Οταν κανουμε κατι να το κανουμε με αυτογνωσια και με γουστο αν θελουμε να εχουμε το απαιτουμενο σεβασμο απο τους αλλους...

Αυτο που εκανε ειναι εντελως ψωνιστικο (δικια μου λεξη...) και σαν πλουσιοκοριτσο που δεν ξερει τι να κανει με την ζωη της και τα λεφτα της...

Δεν πιστεύεις στους άγραφους εξελικτικούς νόμους ε?

Πολυ σωστος!!! Αχ, αυτες οι ατακες σου που κρυβουν μυστηριο!

Δημοσ.
Ε' date=' οχι, ενοχλει τα αυτακια μας. Οταν κανουμε κατι να το κανουμε με αυτογνωσια και με γουστο αν θελουμε να εχουμε το απαιτουμενο σεβασμο απο τους αλλους...

Αυτο που εκανε ειναι εντελως ψωνιστικο (δικια μου λεξη...) και σαν πλουσιοκοριτσο που δεν ξερει τι να κανει με την ζωη της και τα λεφτα της...[/quote']

Μην αγοράσεις το cd της λοιπόν, δεν ήρθε με το ζόρι να στο πουλήσει.

Εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι Πυξ λαξ, θεωρείς σωστό να πάω να καταστρέφω τα cd τους στα καταστήματα προσπαθώντας να επιβάλω το γούστο μου?

Δεν σε ενόχλησε η paris hitlon, για την ακρίβεια δεν έχει ενοχλήσει κανέναν απ'όσο ξέρω.

ΥΓ. Η κίνηση του Bansky είναι συμβολική, δε νομίζω να έβλαψε επίσης κανέναν και μάλλον υποκινείται απο χιούμορ, δεν είμαι πεπεισμένος όμως για τα αγνά κίνητρα όλων όσων την επικροτούν.

Δημοσ.

πλακα εκανε ο ανθρωπος σε ενα πλουσιοκοριτσο που ολες τις οι πραξεις δειχνουν ποσο κακομαθημενη και χαζη ειναι...

οι πυξ λαξ δεν συγκρινονται διοτι ειναι χρονια καταξιομενοι στο χωρο...

η αλλη ξανθια ξυπνησε ενα πρωι και ειπε τι να κανω τι να κανω... ας κουφανω μερικους ανθρωπους...

δεν εχει ταλεντο στην μουσικη η κοπελα.... μια ζωη θελει να τραβαει την προσοχη του κοσμου για να δειχνει κατι...

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς να ανάγει το γούστο του σε κανόνα.

Η επιβολή αυτού είναι άλλη φάση.

Δημοσ.
Μήν ανάγεις το γούστο σου σε κανόνα.

πιστεψε με δεν προτιμω γυναικες....

απλα θελω οταν οι ανθρωποι κανουν οππιαδηποτε κινηση στην ζωη τους να την εχουν σκεφτει, να ειναι κατι που θα αναδειξει το ταλεντο τους, την εξυπναδα τους, γενικα τις ικανοτητες του.

Για να ειμαστε τωρα ανρικειμενικοι η Paris μας δεν εχει φωνουλα για τραγουδι...

δεν εινα θεμα γουστου αλλα ικανοτητας...

εγω δεν ειμαι για τραγουδι διοτι αν πεταξω εστω μια νοτα εχουν ραγισει ολα τα τζαμια στην περιοχη μου....:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...