Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή γλώσσας μας τελείωσε...

Arioch79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να αλλάζω μεταξύ ελληνικών και αγγλικών σε ορισμένες εφαρμογές (π.χ. firefox, notepad) χρησιμοποιώντας το γνωστό shrotcut alt+shift, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα (explorer, word, messenger). Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού πέρασα στα winxp sp2 όλα τα updates μέχρι και τον Αύγουστο 2006 μέσω του autopatcher. Για να αλλάζω μεταξύ ελληνικών-αγγλικών σε αυτές τις εφαρμογές, αναγκαστικά ενεργοποίησα διαφορετικά shortcuts για κάθε γλώσσα, από το Regional and Language Settings του Control Panel. Είναι μια λύση, αλλά σίγουρα σε καθυστερεί όταν θες να γράψεις γρήγορα. Any ideas?

Δημοσ.

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα εδω και ενα μηνα περιπου απο τη στιγμη που εγκατεστησα τα updates απο την M$.Αλλες φορες δουλευει το alt-shift και αλλες οχι..

Δημοσ.

Εγώ το έχω μόνο στην Opera, σε Windows 2000 SP4. Το κάνει κάθε 2-3 μέρες περίπου και φτιάχνει μετά απο restart. Αυτό το μήνυμα το έγραψα στο notepad και το έκανα copy/paste. :)

Δημοσ.

ooopss!

Meta apo ta updates tou August???? Re paidia ego giati den exo tetoio problima? Isos kai na min ta exo ola ta updates akoma! Poio einai to teleutaio, name it!

Kai kati allo, mipos den mporeis na allajete glossa giati ta programmata exoun alla shortcuts!!

To psajate katholou auto?

...Kai i M$ arxizei na paragnonizei tin ellada.....

...Mallon...

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια.Αλλά εγω το έχω κάνα τριμηνο το πρόβλημα και γραφω στο msword με copy/paste οποτε δεν μου γράφει ελληνικά.αμα βάλεις default τα ελληνικα στα Language Settings του Control Panel στο πληκτρολογιο αμα κολλησει μετα δεν γράφει αγγλικά.Μετά απο restart ολα οκ.

Δημοσ.
Δε μπορώ να αλλάζω μεταξύ ελληνικών και αγγλικών σε ορισμένες εφαρμογές (π.χ. firefox, notepad) χρησιμοποιώντας το γνωστό shrotcut alt+shift, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα (explorer, word, messenger). Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού πέρασα στα winxp sp2 όλα τα updates μέχρι και τον Αύγουστο 2006 μέσω του autopatcher[/b']. Για να αλλάζω μεταξύ ελληνικών-αγγλικών σε αυτές τις εφαρμογές, αναγκαστικά ενεργοποίησα διαφορετικά shortcuts για κάθε γλώσσα, από το Regional and Language Settings του Control Panel. Είναι μια λύση, αλλά σίγουρα σε καθυστερεί όταν θες να γράψεις γρήγορα. Any ideas?

Το Autopatcher την έκανε την "βρωμια".

Για να μην ξαναγράφω τα ιδια, δες εδώ την λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...