Προς το περιεχόμενο

FIREwire

Sinclair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια βιντεοκαμερα miniDV και ηθελα να περασω το βιντεο απο την κασετα στο pc. Το θεμα ειναι οτι μολις συνδεσα το firewire καλωδιο σε μια εξοδο που βγαζει το pc αρχισε να μυριζει καμμενο, χτυπαγε το ηχειο του υπολογιστη (πρεπει να ειναι καποιο διαγνωστικο της M/B που χτυπαει αναλογα αν υπαρχει καποιο προβλημα) και η οθονη εσβησε. To αποσυνδεσα γρηγορα-γρηγορα, εκλεισα το pc απο το διακοπτη, ευτυχως χωρις περαιτερω προβληματα (δεν εκαψα καμια Μ/Β η τιποτε αλλο.. :-)).Τι μπορει να εγινε ;;

Δημοσ.

@ asmilon Οχι φιλε μου δεν το συνδεσα καπου αλλου, ετσι και αλλιως και να θες να το συνδεσεις καπου αλλου στο usb ας πουμε δεν γινεται...

@ kastel Οχι made in japan ειναι...

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να αρχίσεις τις δοκιμές, όπως να δοκιμάσεις κάποια αλλή συσκευή στη fireware της mobo, για να αποκλίσεις την προβληματική ενδεχομένως είσοδο. Σαφώς και την αλλαγή καλωδίου, δοκιμή της βιντεοκάμερας σε άλλο υπολογιστή (βέβαια αυτό είναι ρίσκο γιατί αν έχει πρόβλημα η συσκευή ίσως να δημιουργήσεις πρόβλημα στον Η/Υ) και τέλος ο έλεγχος στο service της κάμερας για να διαπιστωθεί το τυχόν πρόβλημα.

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να ελγξεις τις τάσεις που δίνει το τροφοδοτικό σου. Το πρόβλημα που περιγράφεις το συνάντησα ξανά σε παρόμοια μορφή (PSU έδινε παραπάνω ρεύμα στις USB θύρες με αποτέλεσμα να καίει όποιο flash drive βάλαμε), οπότε υποθέτω ότι για κάποιο λόγο η επίμαχη θύρα firewire υπερ-τροφοδοτήθηκε και κάηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...