ee3509 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω δει αρκετά post με πληροφορίες σχετικές με ηλεκτρονικά Τελικά πόσοι ηλεκτρονικοί κυκλοφορούν εδω μέσα ?
ee3509 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω τελειώσει την Ηλεκτρονική του ΤΕΙ Αθήνας, και ήθελα να δω αν κυκλοφορούν κα άλλοι...
kattistt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ααααααα, σιγουρα υπαρχουν πολυ εδω (εγω δεν ειμαι....) θα δεις αργοτερα θα σου απαντησουν αρκετοι!
limp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Τελειόφοιτος Ηλεκτρονικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (μόνο η πτυχιακή έμεινε!)
panther_512 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Πτυχιούχος Ηλεκτρονικής Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης (Πήρα το πτυχίο το 2003). Φοιτούσα τις παλιές καλές μέρες που η σχολή ήταν στον Ευκλείδη και πέρναμε όλα τα θέματα των εξετάσεων από το απέναντι βιβλιοπωλείο. Και φυσικά όλες οι καλές καφετέριες δίπλα μας! Σκιές, Πορτοκάλι, Αμφιθέατρο..... Και ευτυχώς εργάζομαι στον τομέα μου τα τελευταία 9 χρόνια. Τελειόφοιτος Ηλεκτρονικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (μόνο η πτυχιακή έμεινε!) Έχεις πάρει θέμα ή ψάχνεσαι?
kx5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 "Άρρωστος" με τα ηλεκτρονικά από πολύ μικρός Μηχανογραφικό: 1η Επιλογή: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών 2η Επιλογή: ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Αυτά Τελικά μου έκατσε η δεύτερη :oops:
limp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Πτυχιούχος Ηλεκτρονικής Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης (Πήρα το πτυχίο το 2003). Φοιτούσα τις παλιές καλές μέρες που η σχολή ήταν στον Ευκλείδη και πέρναμε όλα τα θέματα των εξετάσεων από το απέναντι βιβλιοπωλείο. Και φυσικά όλες οι καλές καφετέριες δίπλα μας! Σκιές' date=' Πορτοκάλι, Αμφιθέατρο..... Και ευτυχώς εργάζομαι στον τομέα μου τα τελευταία 9 χρόνια. Έχεις πάρει θέμα ή ψάχνεσαι?[/quote'] Έχω πάρει φίλε και περιμένω να παρουσιάσω σε κάνα 10ημερο για να τελειώνουμε Να ξερες πόσο σε ζηλεύω για Ευκλείδη...εμείς πίναμε καφέ μέσα σ'ένα σύννεφο καπνού στο κεντρικό κυλικείο..που καφετέρια στα χωράφια..αχ..δε θα μου λείψουν καθόλου αυτές οι μέρες στο ΤΕΙ! Τουλάχιστον το κτήριο ήταν ωραίο γιατί αλλιώς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.