Προς το περιεχόμενο

provlima na to koitaksoun oi admin tou site

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχει εξαφανιστεί το κουμπί edit από τα μηνύματά μου. Καμία ιδέα για το τι έχει συμβεί;

Στο μήνυμα που έχω κάνει quote βλέπω το edit. Άρα διόρθωση: έχει εξαφανιστεί το κουμπί edit από τα παλιά μου μηνύματα!

Δημοσ.

Λοιπόν ενώ σ' αυτό το thread αρχικά οι εικόνες που είχα εισάγει με κώδικα IMG εμφανίζονταν κανονικά ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Παρακαλώ τα φώτα σας!

Δημοσ.

Που ειχες βαλει κωδικα IMG φιλε pusher? Αν εκανες απευθειας λινκ απο καποιο site πιθανο να εχει προστασια για να μην του τρωνε τζαμπα το bandwith. Δοκιμασε να ανεβασεις στο imagesack.us τις φωτογραφιες σου και διορθωσε τα λινκς σου...

Δημοσ.
Που ειχες βαλει κωδικα IMG φιλε pusher? Αν εκανες απευθειας λινκ απο καποιο site πιθανο να εχει προστασια για να μην του τρωνε τζαμπα το bandwith. Δοκιμασε να ανεβασεις στο imagesack.us τις φωτογραφιες σου και διορθωσε τα λινκς σου...

Αρχικά οι εικόνες εμφανίζονταν κανονικά. Αργότερα εξαφανίστηκαν! Το πρώτο link είναι αυτό:

http://www.sledgehammeronline.com/img/sle.jpg

και το άλλο : http://www.sledgehammeronline.com/img/blow.jpg

Βρίσκονται στα post #6 και #9 αντίστοιχα, στο thread Σλετς Χάμερ. Το περίεργο είναι ότι τώρα ενώ γράφω αυτές τις γραμμές οι εικόνες πάλι εμφανίστηκαν κανονικά! Πρόσεξα και κάτι άλλο: Όσο δεν εμφανίζονταν οι εικόνες ήταν αδύνατον να τις προσεγγίσεις από το link τους απευθείας. Τώρα όμως γίνεται κι αυτό! Περίεργα πράγματα!

Δημοσ.

Εμενα παντως δε μου παιζει μου βγαζει:

403 Forbidden

Your client does not have permission to get URL /img/blow.jpg from this server.

και το αντιστοιχο στην αλλη εικονα

Προφανως επισκεφτηκες παλι το site και σε αφησε να δεις τις εικονες σου... Για αυτο σου ειπα να τις ανεβασεις καπου αλλου για να μην εχεις αυτο το προβλημα...

Δημοσ.
Προφανως επισκεφτηκες παλι το site και σε αφησε να δεις τις εικονες σου... Για αυτο σου ειπα να τις ανεβασεις καπου αλλου για να μην εχεις αυτο το προβλημα...

Μετά την επίσκεψη δηλαδή επιτρέπεται το direct linking;

Δημοσ.

Το επιτρεπει για εσενα επειδη καταγραφει την ΙΡ σου, σε εμενα και σε οποιον αλλο θελει να δει αυτες τις εικονες δεν θα προβληθουν και αν ακολουθησει το direct link θα παρει το 403...

Οποτε κατεβασε τες και ανεβασε τες στο imagesack.us και δε θα εχεις καποιο προβλημα...

Δημοσ.

Πού 'σαι asmilon; Για ρίξε μια ματιά τώρα. Ανέβασα τις εικόνες στο imageshack απευθείας από τα αρχικά url τους! Φαίνονται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...