BLISS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Προσπαθώ να δημιουργήσω νέο θέμα στο forum Windows και με οδηγεί σε λευκή σελίδα χωρίς να έχει δημοσιευθεί τίποτα. mia apo ta idia. Sto 'Software'. 'reply' kai 'quick reply' mono mporw na kanw...
pusher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δεύτερο πρόβλημα σε μια μέρα!!! Προσπαθώ να δημιουργήσω νέο θέμα στο forum Windows και με οδηγεί σε λευκή σελίδα χωρίς να έχει δημοσιευθεί τίποτα. Προσπάθησα με Firefox 1.5.0.6 και με IE 7 RC1. Και με τους δυο browsers τα ίδια αποτελέσματα. Θα κάνω πάλι την ίδια ερώτηση: Τι φταίει; Αυτό που δε διευκρίνησα είναι ότι και παλιά μου είχε συμβεί το ίδιο (δε θυμάμαι αν ήταν στο forum των Windows) αλλά περιστασιακά. Τώρα γίνεται συνεχώς!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι βοήθεια μπορεί να έχετε από την παρακάτω πληροφορία, αλλά συνέβει το εξής: Στο μπλα-μπλα έκανα μια δημοσίευση στο "Ανέκδοτα-ένας τύπος...." Αφενός διπλοποστάρισα διότι κόλλησε, αλλά αυτή τη φορά είδα και κάτι νέο. Σαν τελευταία δημοσίευση δεν δείχνει την δική μου, αλλά του tsakona.
The_Edge Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτή τη στιγμή πάντως σαν τελευταία δημοσίευση βλέπω τη δική σου.
iced Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ διπλοποσπαρισα γιατι κολλησε... Στην αρχη δεν δεχτηκε καθόλου την απαντηση, εδωσα καινουρια και εβγαλε και τις δυο...
pusher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώντας τη γρήγορη απάντηση σε αυτό το θέμα δε δημιουργήθηκε νέο post αλλά ότι έγραψα πέρασε στο τελευταίο μου post που προϋπήρχε. Έκανα edit, διέγραψα ότι είχα γράψει και δοκίμασα πάλι. Τώρα ποστάρωντας το ίδιο μήνυμα (πάλι με γρήγορη απάντηση) μου βγάζει "Doublepost will be merged" και το διαγράφει! Καμία ιδέα για το τι έγινε; edit: Όσο κάνω γρήγορη απάντηση το μήνυμά μου ενσωματώνεται στο τελευταίο ας λέει "Doublepost will be merged"!
Hal9000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώντας τη γρήγορη απάντηση σε αυτό το θέμα δε δημιουργήθηκε νέο post αλλά ότι έγραψα πέρασε στο τελευταίο μου post που προϋπήρχε. Έκανα edit, διέγραψα ότι είχα γράψει και δοκίμασα πάλι. Τώρα ποστάρωντας το ίδιο μήνυμα (πάλι με γρήγορη απάντηση) μου βγάζει "Doublepost will be merged" και το διαγράφει! Καμία ιδέα για το τι έγινε; edit: Όσο κάνω γρήγορη απάντηση το μήνυμά μου ενσωματώνεται στο τελευταίο ας λέει "Doublepost will be merged"! Είναι ένα νέο σύστημα που δοκιμάζουμε. Από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο post σε ένα thread και φτιάχνεις νέο μήνυμα, αυτό θα προστεθεί στο υπάρχον και δε θα δημιουργηθεί νέο. Αν μεταξύ του νέου μηνύματος σου και του παλιού είχε προηγηθεί απάντηση από άλλο μέλος, το νέο μήνυμα σου θα δημοσιευόταν στο topic αυτόνομο χωρίς να γίνει merge
SCidER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι ένα νέο σύστημα που δοκιμάζουμε. Από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο post σε ένα thread και φτιάχνεις νέο μήνυμα, αυτό θα προστεθεί στο υπάρχον και δε θα δημιουργηθεί νέο. Αν μεταξύ του νέου μηνύματος σου και του παλιού είχε προηγηθεί απάντηση από άλλο μέλος, το νέο μήνυμα σου θα δημοσιευόταν στο topic αυτόνομο χωρίς να γίνει merge ααα καιγω πουχα γραψει 2 ποστ μαζι και ενωθηκανε, νομισα το εκανε καποιος admin καλη φαση
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ ενδιαφερον ακουγεται και σιγουρα θα γλυτωσουμε απο τα ενοχλητικα doublepost... Αυτο θα γινεται ανεξαρτητα απο την χρονικη διαρκεια μεταξυ των ποστ? Δουλευει πολυ καλα παντως Εκανα 4 post διαδοχικα τα ενωνε συνεχεια σε ενα, καλοοο...
pusher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι ένα νέο σύστημα που δοκιμάζουμε. Από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο post σε ένα thread και φτιάχνεις νέο μήνυμα, αυτό θα προστεθεί στο υπάρχον και δε θα δημιουργηθεί νέο. Αν μεταξύ του νέου μηνύματος σου και του παλιού είχε προηγηθεί απάντηση από άλλο μέλος, το νέο μήνυμα σου θα δημοσιευόταν στο topic αυτόνομο χωρίς να γίνει merge Πολυ ενδιαφερον ακουγεται και σιγουρα θα γλυτωσουμε απο τα ενοχλητικα doublepost... Αυτο θα γινεται ανεξαρτητα απο την χρονικη διαρκεια μεταξυ των ποστ? Δουλευει πολυ καλα παντως Εκανα 4 post διαδοχικα τα ενωνε συνεχεια σε ενα, καλοοο... Καλό, αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα: Όταν ο τελευταίος χρήστης γράφει κάτι δε θα φαίνεται ότι έχει δημοσιευθεί νέο μήνυμα στο θέμα και δε θα πέφτει εύκολα στην αντίληψη των χρηστών το μήνυμα αυτό και η ανανέωση - εξέλιξη στο topic. Αυτό το μειονέκτημα συνοδεύεται και από άλλο ένα: Κάποιος που παρακολουθεί το συγκεκριμένο θέμα σε περίπτωση που ο τελευταίος χρήστης ποστάρει αρκετές φορές (συνεχόμενες) θα δυσκολεύεται να παρακολουθεί την ανανέωση της απάντησης. Για αυτούς τους δύο λόγους και κυρίως για τον πρώτο δε θα πρότεινα την αλλαγή αυτή. Βέβαια η τελική απόφαση ανήκει στον admimistrator του forum!
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω θα προτεινα τουλαχιστον να γινεται αυτο για καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα πχ 5 ή 10 λεπτα και μετα να απενεργοποιειται... Βεβαια δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο...
pusher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω θα προτεινα τουλαχιστον να γινεται αυτο για καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα πχ 5 ή 10 λεπτα και μετα να απενεργοποιειται... Βεβαια δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο... Είναι μία λύση! Ή να περνάει πρώτο τo θέμα στη λίστα θεμάτων σα να δημοσιεύτηκε νέα απάντηση. Το καλύτερο είναι να είναι στην ευχέρεια του χρήστη να αποφασίσει! Άλλο ένα μειονέκτημα είναι ότι το νέο μήνυμα που θα έχει ενσωματωθεί με το παλιό δε θα φαίνεται ούτε στην αναζήτηση των μηνυμάτων ενός χρήστη!
Eusebius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστά τα λέει ο pusher στα #40 και #42. Καλύτερα να αφεθεί στη διάκριση των μελών και να μπαίνει λίγο χέρι σ' αυτούς που κάνουν κατάχρηση. (Πριν μερικούς μήνες είχα δει έναν που έκανε πέντε απανωτά ποστ σε 24 ώρες -- τα τέσσερα για bump.)
pusher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστά τα λέει ο pusher στα #40 και #42. Καλύτερα να αφεθεί στη διάκριση των μελών και να μπαίνει λίγο χέρι σ' αυτούς που κάνουν κατάχρηση. (Πριν μερικούς μήνες είχα δει έναν που έκανε πέντε απανωτά ποστ σε 24 ώρες -- τα τέσσερα για bump.) Συμφωνώ εάν εννοείς κατάχρηση τα άχρηστα και ενοχλητικά posts. Εξάλλου μικρή σημασία έχει αν τα posts κάποιου είναι συνεχόμενα εφόσον αυτά βοηθάνε!
Eusebius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρε λίγη κατάχρηση, να δεις τί εννοώ... ΥΓ. Και το λήμμα bump (internet) στην Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Bump_(internet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.