Προς το περιεχόμενο

Τράπεζα και LINUX

Angelaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μόλις τώρα απέκτησα νέο πρόβλημα .:evil: :evil:

Στο μαγαζί μου χρησημοποιώ Linux και όλα (σχεδόν) ήταν μια χαρά ως την ημέρα που πήγα στην Εθνική Τράπεζα. Επειδή χρειάζομαι να είμαι on-line με την τράπεζα πηγα να δω τι χρειάζεται. Εκεί μου είπαν πως χρειάζομαι μόνο Internet Explorer 5.0 και άνω.:evil: :evil: :evil:

Δοκίμασα να συνδεθώ και να κάνω τις συναλαγές μου με όλους τουσ γνωστούς και μη (browsers) του LINUX αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να κάνω την δουλειά μου;;;

Να αλάξω τράπεζα δυστυχώς δεν γίνεται....:twisted:

Δοκίμασα το wine αλλά δεν μπορώ να βάλω τα plugins που χρειάζονται...:cry:

Τι μπορώ να κάνω (εκτος του VMWARE που είναι η τελευταία επιλογή);;;:confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε με Opera. Οταν μπείς στη σελίδα τους πάτα F12. Στο popup που βγαίνει επέλεξε "Edit site preferences". Στην καρτέλα Network δοκίμασε στο Identify as είτε "Identify as Internet Explorer" είτε "Mask as Internet Explorer".

Αν αυτά δεν παίξουν ίσως να ήθελες να ρίξεις μία ματία σε αυτό http://www.von-thadden.de/Joachim/WineTools/

Ουσιαστικά αυτό είναι ένα εργαλείο που κάνει τις ρυθμίσεις για το wine σχεδον αυτόματα. Το πιθανότερο είναι η διανομή σου να έχει κάποιο έτοιμο πακέτο για αυτό. Τον IE πάντως αναλαμβάνει και τον κατεβάζει και το εγκαθιστά αυτόματα. Και ναι παίζει ρολόϊ στο Linux.

BTW καλό θα ήταν να στείλεις ένα αει-σιχτίρι mail στην τεχνική υποστήριξη τους για να καταλάβουν ότι είμαστε και εμείς εδώ.

Φίλε αν το μόνο που χρειάζεσαι είναι internet banking μπορείς να το κάνεις και από linux.

Προσωπικά έχω έναν λογαριασμό στην Εθνική και τον διαχειρίζομαι με απόλυτη επιτυχία εδώ και έναν χρόνο. Αν θέλεις να κάνεις κάτι άλλο δε γνωρίζω, αλλά δε νομίζω οι τύποι που σε ενημέρωσαν, να ήταν τίποτα expert στα κομπιουτερίστικα.

Το WINE τον δοκίμασα με το WINETOOLSκαι ενώ έκανε εγκατάσταση τον explorer κανονικά με τυράνυσε μέχρι να παίξει κανονικά. Δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα απαιτούμενα plugins και έτσι θεωρώ οτι δεν παίζει...:-|

Δεν είναι απλή διαχείρηση λογαριασμού της Εθνικής αλλά on-line έκδοση χρηματοδότησης.

Θα δοκιμάσω τις οδηγίες με τον opera αλλά δεν νομίζω να παίξει...

Δεν θα τους στείλω απλώς ένα e-mail αλλά έναν πύραυλο μαζι με ένα τανκ για να την εξαφανίσω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κάτι δεν πάει καλά. εγώ μπορώ κανονικά με τον firefox από linux να μπω στην σελίδα της εθνικής τράπεζας και να κάνω διαχείριση του λογαριασμού μου online. ίσως να είναι κάποιο plug-in που χρειάζεται.

Τα plugins που χρειάζονται είναι τα εξής:

FormCtl12.htm FormCtl7.htm jfGSS.htm

FFADOData1.htm FormCtl13.htm FormCtl8.htm jfNetscape.cab

FFADOData2.htm FormCtl14.htm FormCtl9.htm jfSignature.cab

FFADOData.cab FormCtl15.htm FormCtl.cab jfSignature.htm

FFdBASEImporter.cab FormCtl16.htm jfBarcode.cab ListBox.cab

ffMail.cab FormCtl17.htm jfComponentCheck.cab ListBox.htm

ffMail.htm FormCtl18.htm jfComponentCheck.htm PLSSpeller.cab

FFTable1.htm FormCtl1.htm jfCrypto.cab PLSSpeller.htm

FFTable2.htm FormCtl1x.htm jfCrypto.htm ScriptObject.cab

FFTable.cab FormCtl2.htm jfEntrust.cab ScriptObject.htm

FontInstaller.cab FormCtl3.htm jfEntrust.htm VerbalEyes.cab

FontInstaller.htm FormCtl4.htm jfFileCabinet.cab VersionManager.cab

FormCtl10.htm FormCtl5.htm jfFileCabinet.htm VersionManager.htm

FormCtl11.htm FormCtl6.htm jfGSS.cab

Χωρίς αυτά δεν μπορώ να ανοίξω τις φόρμες ούτε να τις διαχειριστώ. Ο λογαριασμός του e-banking δεν γνωρίζω αν έχει την ίδια μορφή....:cry:

Εγώ πάντως είχα διαμαρτυρηθεί στην τράπεζα μου τότε. (Σιγά μην πω ποιά να τους κάνω και διαφήμηση). Μετά άλλαξα τράπεζα κια πήγα στην Εμπορική. Οχι οτι ήμουν ευχαριστημένος με την Εμπορική αλλά ο λογαριασμός σου είναι προσβάσιμος από οποιονδήποτε browser. Δεν κρύβω πως ένας απο τους λόγους που έφυγα ήταν το online banking...

BTW crossover office δοκίμασες ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...