Sadako Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Χτες είδα την ταινία, και έχω μια απορία.. Ένα πράγμα δεν κατάλαβα.. Ο Τζακ είχε χρέος στον Τζόουνς την ψυχή του.. το ΓΙΑΤΙ δεν κατάλαβα. Κάτι είπε για το black pearl, που ήταν καπετάνιος του για 13 χρόνια, αλλά δεν το έπιασα.. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Γιατί και κανα 2 άλλα άτομα που μίλησα, είχαν την ίδια απορία..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 O Jack πούλησε την ψυχή του στον Jones με αντάλαγμα να τον κάνει καπετάνιο του Black Pearl. Του λέει μάλιστα σε μια στιγμή ότι δεν είχα το Black Pearl για 13 χρόνια και του απαντάει ο Jones ότι τόσο καιρό έλεγε πως ήταν ο Captain Jack Sparrow. Άρα... Παρολα αυτά δε νομίζω ότι ήταν απαραίτητο καινούργιο τοπικ για μια αποριούλα.
Sadako Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή το black pearl ανήκε στον Jones?? Σε άλλο φόρουμ που πόσταρα, μου είπαν ότι επειδή το pearl είχε ναυαγήσει, συμφώνησαν o Jones να το ανασύρει απο το βυθό, με αντάλλαγμα ο Τζακ να είναι καπετάνιος του για 13 χρόνια.. ΥΓ. Είπα να βάλω την απορία στο τόπικ για την ταινία, αλλά επειδή είναι spoiler, και επειδή διαπίστωσα ότι σηκώνει κουβέντα το θέμα, είπα να ανοίξω νέο θεματάκι..
kattistt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 το Black Pearl ειχε ναυαγησει και ο Jack Sparrow εκανε συμφωνια με το Jones να το ανσυρει και να ειναι καπετανιος του πλοιου 13 χρονια με ανταλαγμα την ψυχη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.