Προς το περιεχόμενο

Installation Windows XP Pro

vwpolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera sas!

Eipa k ego na kano install ta windows xp pro english se ena filo mou. bazo to cd, kanei kanonika boot, pernaei ta arxeia ston skliro, kanei epanekinnisi kai..........mou bgazei minima oti to arxeio ntdlr is missing!!!!

Ksanakano format, ksana egatastasi pali ta idia.

Ante leo 8a kano ton skliro metatropi se fat32.

Ksanakano pali ta idia bimata kai tora mou leei oti to hal.dll is missing i einai corrupted!!!!!

Kamia boi8ieia bre paidia?????

Ti na kano????

Δημοσ.

Νομίζω έχει ξαναγίνει θέμα το συγκεκριμμένο μνμ.. Σε εμένα όσες φορές έχει τύχει το παραπάνω πρόβλημα ήταν θέμα μνημών (δεν πατούσαν καλά, προβληματικές, ασύμβατες μεταξύ τους κλπ).

Δοκίμασε το πιο απλό.. Άλλαξέ τους θέση στη μητρική ή ακόμα καλύτερα δοκίμασε με μία κάθε φορά.

Δημοσ.

To mixanima einai palio k exei mono 128mb mnimis. ensomatomeni karta grafikon kai enan epeksergasti sta 733MHz.

Tha to dokimaso na tin balo se allo slot tin mnimi. aurio 8a exo nea.

An allos exei kamia alli idea as enimerosei!

Δημοσ.
Νομίζω έχει ξαναγίνει θέμα το συγκεκριμμένο μνμ.. Σε εμένα όσες φορές έχει τύχει το παραπάνω πρόβλημα ήταν θέμα μνημών (δεν πατούσαν καλά' date=' προβληματικές, ασύμβατες μεταξύ τους κλπ).

Δοκίμασε το πιο απλό.. Άλλαξέ τους θέση στη μητρική ή ακόμα καλύτερα δοκίμασε με μία κάθε φορά.[/quote']

γνωστα θεματα προβληματικων μνημών...

εκτως αν υπαρχουν master boot record errors και ξεκινα απο κανα λαθος partition

για να σιγουρευτεις ρίξε μια ματια στο παρακατω post, γραψε το iso σε ενα σιντι και πηγενετο σ' αυτον να δεις:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156778

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...