Προς το περιεχόμενο

epilogi modem!!!!!

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετίσματα σε όλους!

Είμαι από τους πρώτους πελάτες της dsl και όπως θα φαντάζεστε είμαι ακόμα με ένα JetSpeed 520i της Intracom.

Περιττό να αναφέρω οτι μου έχει σπάσει τα νεύρα: σε ανυποπτή στιγμή κολάει και θέλει ολικό reset, το web interface του μόνο μετά από reboot μπορείς να το προσπελάσεις επιτυχώς, το port forwarding εκνευριστικά δύσχρηστο. Έχω ζηλέψει αρκετούς με τα απλά μοντεμάκια, που η απλότητα και η άγνοια ασφάλειας από hardware firewalls κτλ τους δίνει ευτυχία και καλή ζωή-χρήση.

Το ποτήρι ξεχύλισε πρόσφατα, όταν ήθελα να παίξω ένα multiplayer strategy με άλλα 4-5 άτομα. Στο δικό μου τοπικό δίκτυο θα συνδέοταν 2 pc ως clients του host pc του game σε κάποια άλλη οικεία. Το jetspeed (jetstill για την ακρίβεια) αδυνατούσε να αφήσει το 2ο pc να ανταλλάξει πακέτα προς τα έξω, παρόλο που έκανα όλες τις απαραίτητες υποτιθέμενες ρυθμίσεις και ενώ το pc είχε κανονική πρόσβαση σε internet. Γενικά, επικοινωνούσε προς τα έξω μόνο το pc που είχε την 192.168.1.1, οι άλλες νεκρές...

Αποφάσισα να το πετάξω και θα ήθελα κατί πλήρες μαζί με wireless για το laptop μου.

Τα μοντέλα που προτείνατε είναι εύχρηστα για ένα gamer?

Με το zyxel π.χ. μπορώ ανά πάσα στιγμή και εύκολα να απενεργοποιήσω τα πάντα και να το μετατρέψω σε ένα απλό modem χωρίς να πρέπει να ψάχνω να βρω ποια ports πρέπει να ανοίξουν κτλ για το εκάστοτε παιχνίδι? Έτσι κι αλλιώς τα software firewall είναι αναπόυφεκτα, οπότε θα με ενδιέφερε μια τέτοια λειτουργία...

ζητώ συγνώμη για το post σε σχήμα σεντονιού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετίσματα σε όλους!

Είμαι από τους πρώτους πελάτες της dsl και όπως θα φαντάζεστε είμαι ακόμα με ένα JetSpeed 520i της Intracom.

Περιττό να αναφέρω οτι μου έχει σπάσει τα νεύρα: σε ανυποπτή στιγμή κολάει και θέλει ολικό reset, το web interface του μόνο μετά από reboot μπορείς να το προσπελάσεις επιτυχώς, το port forwarding εκνευριστικά δύσχρηστο. Έχω ζηλέψει αρκετούς με τα απλά μοντεμάκια, που η απλότητα και η άγνοια ασφάλειας από hardware firewalls κτλ τους δίνει ευτυχία και καλή ζωή-χρήση.

Το ποτήρι ξεχύλισε πρόσφατα, όταν ήθελα να παίξω ένα multiplayer strategy με άλλα 4-5 άτομα. Στο δικό μου τοπικό δίκτυο θα συνδέοταν 2 pc ως clients του host pc του game σε κάποια άλλη οικεία. Το jetspeed (jetstill για την ακρίβεια) αδυνατούσε να αφήσει το 2ο pc να ανταλλάξει πακέτα προς τα έξω, παρόλο που έκανα όλες τις απαραίτητες υποτιθέμενες ρυθμίσεις και ενώ το pc είχε κανονική πρόσβαση σε internet. Γενικά, επικοινωνούσε προς τα έξω μόνο το pc που είχε την 192.168.1.1, οι άλλες νεκρές...

Αποφάσισα να το πετάξω και θα ήθελα κατί πλήρες μαζί με wireless για το laptop μου.

Τα μοντέλα που προτείνατε είναι εύχρηστα για ένα gamer?

Με το zyxel π.χ. μπορώ ανά πάσα στιγμή και εύκολα να απενεργοποιήσω τα πάντα και να το μετατρέψω σε ένα απλό modem χωρίς να πρέπει να ψάχνω να βρω ποια ports πρέπει να ανοίξουν κτλ για το εκάστοτε παιχνίδι? Έτσι κι αλλιώς τα software firewall είναι αναπόυφεκτα, οπότε θα με ενδιέφερε μια τέτοια λειτουργία...

ζητώ συγνώμη για το post σε σχήμα σεντονιού...

sorry pou argisa na apantiso.nai petama kai pare zyxel.pera oti mporei na pexei san aplo modem me ikonidio sou dinei kai tin dinatotita na kaneis port forward oles tis pors automata stin ip poou htes.parto trexontas.to firewall bgenei me 2 klik.poli eukolo .pragmati to jetspeed sucks.

καλημέρα σε όλους... εχω το sagem 800 κ ένα efficient networks model 5935 adsl business gateway η γραμμη μου δέν ειναι isdn, κ θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βαλω το efficient κ να πετάξω το σουιτσακι κ το sagem αφού το efficient exei lan :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απ' ότι λένε τα καλύτερα είναι τα Cisco [ αν έχεις να διαθέσεις λεφτά... ], αλλιώς παίρνεις Zyxel...

8elw na parw ena modem/router gia syndesi 20mb!kai genika an 8a dw diafora agorazontas ena kalo!giati nomizw oti dn xrisimopoiw tin syndesi opws prepei!twra exw ena modem/router wifi telsey magic pou itan paketo me tin syndesi!

nai tha deis diafora.to linksys kai to zyxel einai kales epiloges kai ta cisco an exeis lefta.kai panta einai analogos ti thes na kaneis.

Απ' ότι λένε τα καλύτερα είναι τα Cisco [ αν έχεις να διαθέσεις λεφτά... ], αλλιώς παίρνεις Zyxel...

sostotatos.koinos apo 300 europoula kai pano

καλημέρα σε όλους... εχω το sagem 800 κ ένα efficient networks model 5935 adsl business gateway η γραμμη μου δέν ειναι isdn, κ θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βαλω το efficient κ να πετάξω το σουιτσακι κ το sagem αφού το efficient exei lan :)

sou exoume apantisei allou.afou den einai isdn to xexnas:(

giati ayto pou exw m kanei sunexws epanakinisi!

firmware update?

re paidia sorry pali mporei kapoios na m pei tin diafora tou gateway me ton router.dld egw pou 8elw ena modem/router ayto edw einai http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=9CDA332F-BFBE-456F-8478-1DD158D73C45.eimai ligo axarios se ayto giati dn to epsaxna kai poli alla twra me 20mb dn vlepw kai polla me to teleytaio modem mou http://www.telsey.com/products/product.jsp?pid=867&fid=12.apantiste giati kaigomai

o router einai kai internet gateway.tespa gia na min se bazo se diskoles epiloges pare to 660h apo zyxel kai tha ise mia xara me ta 20 mbit sou.to telsey den mou leei tipota.genikos ena pragma na prosexeis alo sketo router kai allo adsl router.koinos allo gateway kai allo adsl gateway.esi thes adsl router diladi router pou exei kai ipodoxi gia na koumposei to adsl pano iparxoun kai routers pou apla pernoun adsl apo allo mixanima.

thnx poulinos!epeidi paizw paixnidia sto internet mporw na kanw tpt gia na xamilwsw to latency(ms).exw psaksei alla dn vriskw tpt.ama ksereis tpt steile.thnx kai pali.

den nomizo oti mporeis na kaneis tipote allo pera apo to na min kaneis tipota tou ora tou paixnidiou.gia to pio path tha pareis ktl ktl den to elegxeis esi.esi apla min trexeis tipote allo kai b.bres se poion server pezeis kalitera an exei polous servers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...