Προς το περιεχόμενο

Nod32 μήνυμα ?

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ..καλησπέρα.

είχα το AVAST antivirus και είπα να δοκιμάσω το NOD32 που είναι και πιο ελαφρύ..κτλ

σαν νέος σε αυτό δε ξέρω τίποτα..

σε 2 σελίδες στο net που άνοιξα,τις οποιες τις είχα στα favorites,(καθόλου πονηρές)..

μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

11111111wb8.jpg

τι σημαίνει ακριβώς?

επίσης το NOD32 προστατεύει και το PC online από worms?

thanks

Δημοσ.

Μια απλή ειδοποίηση πως κατέβασε αυτόματα τα νεότερα definitions για να είσαι ενημερωμένος.

Αν ως "online" εννοείς μάλλον real-time/resident προστασία και στο Internet, ναι.

Δημοσ.

ευχαριστώ..

κάτι τέτοιο νόμιζα και εγώ,αλλα με μπέρδεψε που πάντα το έκανε ανοίγοντας κάποια σελίδα!

επίσης..μήπως είναι καλύτερα να καταργήσω το online-update? (αν γίνετε αυτό)

γιατί σαν να μου φαίνεται ότι "φρεναρει" λίγο τι σύνδεση..η η ιδέα μου είναι?

Δημοσ.

Το μήνυμα δεν εχει σχέση με τις σελίδες που ανοιξες ετυχε να συμπέσουν, αυτο το μηνυμα θα στο βγαζει καπου καπου, οταν το Nod32 θα ανανεωνει αυτα τα αρχεια που αναφερει ο προηγουμενος φιλος. Να το αφήσεις στο αυτόματο update.

Δημοσ.
μήπως είναι καλύτερα να καταργήσω το online-update? (αν γίνετε αυτό)

Όπως έγραψαν κι άλλα παιδιά, δε στο συνιστώ. Ένα antivirus πρέπει να είναι ενημερωμένο, ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσεις ορισμένα δευτερόλεπτα βραδύτερης λειτουργίας...μικρό το κακό.

Το καλό πάλι με το Nod32 είναι πως τα update του είναι και συχνά, αλλά και μικρά σε μέγεθος...γιατί όταν είχα το BitDefender, το 1Mb τουλάχιστον τη φορά ήταν κανόνας.

Αν ποτέ χρειαστείς περισσότερη εμβάθυνση στα του Nod32, υπάρχει και το forum των Wilders Security με τη σχετική ενότητα. Εκεί θα βρεις κι έναν κατατοπιστικότατο οδηγό διαμόρφωσης του Nod32 και των ρυθμίσεών του από το Blackspear.

Δημοσ.

μα δε λέω να μη κάνω update..

λέω να κάνω οποτε θέλω εγώ,

δηλαδή κάθε 3-4 μέρες χειροκίνητα,και όχι να μου ψάχνει οποτε θέλει αυτό..

Δημοσ.

Πήγαινε στο Control Center κι επέλεξε NOD32 System Tools: Scheduler/Planner. Ξετίκαρε στο δεξί panel το "Regular Automatic Update". Αν έχει καμία σημασία πάντως, δεν το θεωρώ έξυπνη κίνηση. 3-4 μέρες είναι μεγάλο διάστημα, από τη στιγμή μάλιστα που φροντίζουν οι δημιουργοί του να το ανανεώνουν ακόμα και 2-3 φορές μέσα στη μέρα.

Δικό σου θέμα βέβαια, απλά δε νομίζω πως αξίζει το ρίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...