strassenmeister Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω εχω ενα ιδιο routerακι και ενω βλεπει τη γραμμη κανονικα και συγχρονιζεται,δε μπορω να συνδεθω με τιποτα.Το username και password ειναι σωστο.Εχει κανεις υποψιν του τι μπορει να παιζει? Μου δειχνει τη γραμμη οκ αλλα IP δε παιρνω...
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω εχω ενα ιδιο routerακι και ενω βλεπει τη γραμμη κανονικα και συγχρονιζεται' date='δε μπορω να συνδεθω με τιποτα.Το username και password ειναι σωστο.Εχει κανεις υποψιν του τι μπορει να παιζει?Μου δειχνει τη γραμμη οκ αλλα IP δε παιρνω...[/quote'] isxieei kati apo ta parakato.grafeis kati lathos sto username i sto password.b.anti gia vpi 8 kai vci 35 exeis grapsei 0 35 pou ine apo default.episis provlima stous routers tou ote i pio spania stin diaxirisi.dokimase username [email protected] kai password otenet kai den an pernei ip.selida den tha anixei alla tha deis an fteei to u/n kai to pass i an fteei i grammi.an ine i grammi perneis 121 diloneis blavi me aitiologia sigxronizei den pernei ip
gvarel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σου εστειλα pm για το password για να μπορεσω να γυρισω σε default ρυθμισεις και να κανω upgrade
strassenmeister Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Pouline σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δε παιζει τιποτα απ'οσα λες.Δουλευω σε Provider και μπορω να δω καποια πραγματα.Το username και pass γινεται authenticate,vpi/vci εχω 8/35 .Επισης η γραμμη δε φταιει διοτι συνδεομαι με αλλο routerακι.Aλλη γνωμη??
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σου εστειλα pm για το password για να μπορεσω να γυρισω σε default ρυθμισεις και να κανω upgrade sou exo apantisei se pm.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Pouline σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δε παιζει τιποτα απ'οσα λες.Δουλευω σε Provider και μπορω να δω καποια πραγματα.Το username και pass γινεται authenticate,vpi/vci εχω 8/35 .Επισης η γραμμη δε φταιει διοτι συνδεομαι με αλλο routerακι.Aλλη γνωμη?? allo firmware?episis ftanei prospatheia ston isp kai klinei meta i sindesi i den ftanei tipote mexri ekei?exo dei crypto f350 na min pezei kai me microcom epexe.episis exo dei pola paraxena na ginontai me linksys se dslam marac zte alla sinithos ekei den sigxronizei.
gvarel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Στο κειμενο που συνοδευει την αναβαθμιση γραφει τα παρακάτω: 1.Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε το username (όνομα χρήστη) και το password (κωδικό πρόσβασης) σας στην FORTHnet. Υπενθυμίζουμε ότι το username σας για την ADSL πρόσβαση είναι της μορφής [email protected] όπου pop το σημείο παρουσίας σας (πχ ath για Αθήνα) 2. Επαναφέρετε τον router στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει με ένα αιχμηρό αντικείμενο να πατήσετε το κουμπί “Reset” στο πίσω μέρος της συσκευής για 10 δευτερόλεπτα (έως ότου το λαμπάκι με την ένδειξη “Power” στην πρόσοψη της συσκευής αρχίσει να αναβοσβήνει). 3. Μπείτε στο web interface της συσκευής χρησιμοποιώντας σαν username “admin” και password “admin”. Μηπως να περιμενω αυριο να παρω το password απο την forthnet.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 den ise ipoxreomenos na to kaneis reset sta default .exo kanei pola routeraki update xoris na einai sta default. alla ama thes perimene mexri aurio na ta exeis mazemena na exeis kimithei kai poles ores kai na ise xekourastos.
gvarel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ok τα λεμε αυριο πιο ξεκουραστα και αφου κανω και upgrade. Παντως οπως και να εχει πρεπει δημοσίως να πω οτι ανταποκρίνεσαι στο forum σε απιστευτους χρονους και βοηθας παρα πολυ.Αυτα τα λεω γιατι σε παρακολουθω πολυ καιρο σε διαφορα post.Στον poulinos αναφέρομαι.
strassenmeister Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 allo firmware?episis ftanei prospatheia ston isp kai klinei meta i sindesi i den ftanei tipote mexri ekei?exo dei crypto f350 na min pezei kai me microcom epexe.episis exo dei pola paraxena na ginontai me linksys se dslam marac zte alla sinithos ekei den sigxronizei. Eχω βαλει το τελευταιο firmware και με το προηγουμενο τα ιδια εκανε ακριβως.Στον ISP φαινεται να συνδεομαι κανονικα και οτι μενω συνδεδεμενος. Το διαβασα αυτο για τα MARAC DSLAMs αλλα οπως ειπες κι εσυ δεν υπαρχει προβλημα στο συγχρονισμο.:-? Ειλικρινα εχω απογοητευτει,δε μπορω να σκεφτω τιποτα...
gvarel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Poulikos ok η αναβαθμιση.Τωρα στο laptop κανοντας ping απαντάει κανονικα στις συνδεσεις δικτυου δειχνει πυλη internet IGD-1.0 στο WAG354G εγινε συνδεση.Αλλα σελιδες δεν ανοίγω.Στις ιδιοτητες της συνδεσεις δειχνει να αποστελει και να παραλαμβάνει σου λεει κατι.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 orea afou ftasame mexri edo.katarxin pigene internet options kai na ise sigouros oti den exeis balei proxy.b.elpizo na min exeis balei wep klidi.klista firewall kai dokimase na kaneis ping se ping http://www.forthnet.gr kai ping 194.219.227.2 kai pes mou
gvarel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω απενεργοποιημενο το τειχος προστασιας των windows. Δεν ξερω πως θα καταλαβω εαν εβαλα proxy και εαν θα εβαλα θα εινε κατα λαθος.Κλειδια παντος δεν εβαλα. ping 194.219.227.2 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=115ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=115ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=107ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=111ms TTL=250 ping http://www.forthnet.gr Η αιτηση ping δεν ειναι δυνατο να βρει το κεντρικο υπολογιστη http://www.forthnet.gr.Ελεγξε το ονομα και προσπαθησε παλι.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω απενεργοποιημενο το τειχος προστασιας των windows.Δεν ξερω πως θα καταλαβω εαν εβαλα proxy και εαν θα εβαλα θα εινε κατα λαθος.Κλειδια παντος δεν εβαλα. ping 194.219.227.2 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=115ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=115ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=107ms TTL=250 Απαντηση απο:194.219.227.2: bytes=32 χρονος=111ms TTL=250 ping http://www.forthnet.gr Η αιτηση ping δεν ειναι δυνατο να βρει το κεντρικο υπολογιστη http://www.forthnet.gr.Ελεγξε το ονομα και προσπαθησε παλι. kai elega oti tha mou baleis kati pio diskolo na ginei endiaferon.simfona me auta pou egrapses i asirmati karta diktiou den pernei ta dns gia auto kaneis ping se ip kai oxi se domain.opote tha pas sto tcp/ip tis ASIRMATIS KARTAS DIKTIOU KAI THA TICKAREIS EKEI pou leei use the following dns server addresses kai tha doseis xirokinita 194.219.227.2 kai 193.92.150.3.ip tha tis pareis automata.kane auto kai pes mou an epexe.
gvarel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτο το post το στελνω απο το laptop ξαπλωμενος στον καναπε. Επιτελους. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και ολα τα υπολοιπα. Εισαι SUPER.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.