Προς το περιεχόμενο

Πως βλέπω έναν κρυφό αριθμό;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω ποιος με παίρνει τηλέφωνο από έναν κρυφό αριθμό; Διαρκώς μου κάνει αναπάντητες ή με παίρνει και όταν το σηκώνω το κλείνει και στις κλήσεις γράφει προσωπικό.

Υπάρχει τρόπος;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω ποιος με παίρνει τηλέφωνο από έναν κρυφό αριθμό; Διαρκώς μου κάνει αναπάντητες ή με παίρνει και όταν το σηκώνω το κλείνει και στις κλήσεις γράφει προσωπικό.

Υπάρχει τρόπος;

Για πάρε τον πάροχο σου αλλά δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο το ζήτημα να τον εντοπίσεις. Μάλλον πρέπει να κινηθείς και νομικά επειδή είχα ακούσει κάτι τέτοιο παλιά με φάρσες αλλά πάρε τηλέφωνο και σιγουρέψου.

Δημοσ.

πρεπει να δωσεις ενα α ποσο χρηματων στην κοσμοτε ενα β ποσο στην βονταφον ενα γ ποσο στην τιμ ενα δ ποσο στον οτε ωστε να βλεπεις ποιος σε καλει αν πχ ξερεις οτι αυτος π σε καλει εχι κοσμοτε δηνεις το ποσο μονο στην κοσμοτε παρολα αυτα αν ο αλλος παιρνει απο καρτοτηλεφωνο η απο νουμερακι καρτας που εχει μονο για φαρσες?

Δημοσ.

aGka8l δεν υπαρχει τιμολογιο για αυτο. Αν θελει να μαθει ποιος τον παιρνει πρεπει να κινηθει νομικα και να μπει εισαγγελεας για να δει τα αρχεια των εταιριων...

Δυστυχως ειναι μ@λ@κια αυτο που γινεται και αν αυτος που τον παιρνει εχει κολλημα ή ειναι αρρωστος πρεπει να αλλαξει αριθμο, αυτη ειναι η καλυτερη λυση...

Δημοσ.

Νομικά κινείσαι μόνο αν θέλεις να δεις κλήσεις του παρελθόντος. Αν θέλεις για κάποιες ημέρες να βλέπεις ποιός απλώς κάνε μια αίτηση στον πάροχο σου.

Δημοσ.

_DiMoN_ ειχα στειλει αιτηση και καλα στην ΤΙΜ επειδη ειχα κατι παρομοιο και μετα απο ενα μηνα μου εστειλαν ενα συστημενο, το οποιο οταν το ανοιξα ολο χαρα λεγοντας πως θα δω ποιος μ@λ@κας ηταν ειδα μια επιστολη που μου ελεγε οτι πρεπει να κινηθει εισαγγελεας.:evil:

Πιστευω πως πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια οσον αφορα τα κινητα, επειδη τελικα ειναι εκμεταλλευση και οχι προστασια προσωπικων δεδομενων...

Τελικα αλλαξα νουμερο...

Δημοσ.

Αν έχεις Nokia βάζεις φραγή σε όλα τα νούμερα που δεν έχεις αποθηκεύσει. Το τηλέφωνο χτυπάει στο αθόρυβο για τα υπόλοιπα νούμερα, χωρίς να σε ενοχλεί. Εγώ έχω κάνει προφίλ "διακοπών" και έχω υσυχάσει!

Δημοσ.

μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών, ζήτησε πληροφορίες για εντοπισμό κακόβουλων εισερχομένων κλήσεων... είναι αρκετά πολύπλοκο αλλά δεν νομίζω οτι έχει χρέωση.

στην Voda το ζητάς και ενεργοποιούν καταγραφή εισερχομένων σε κάποια μελλοντική στιγμή, και μετά σου στέλνουν την λίστα όσων αριθμών Voda σε πήραν (είτε με απόκρυψη είτε χωρίς). Το πρόβλημα είναι οτι γίνεται για συγκεκριμένη περίοδο (στο μέλλον) και μόνο για κλήσεις από voda. Για κλήσεις από τις άλλες εταιρίες θα πρέπει να ζητήσεις το αντίστοιχο απο κάθε μια...

Υπ'όψιν η παραπάνω διαδικασία θα σου δώσει τα νούμερα, όχι τους κατόχους. Για το όνομα κατόχου χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία, και δεν αξίζει τον κόπο, αφού 99% σε περιπτώσεις φαρσών θα είναι ανώνυμο καρτοκινητό...

Δημοσ.

paidia,mipws einai dynaton na brei kapoios ton arithmo,syndeontas to kinito tin wra pou milaei me to pc(USB) kai na vrei ton arithmo me kapoio programma?

H akoma kalytera na vrei apo pou akrivws ton pairnoun.(oi polles tainies blepete)

Den kanw plaka,an kapoios exei apantisi as tin grapsei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...