Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω μια ταινια η οποια εχει κινεζικους υποτιτλους. πως μπορω να τους βγαλω;
kostas_07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο της ταινίας (avi,mpeg....) νομίζω ότι δεν μπορείς να τους βγάλεις.
kastel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω μια ταινια η οποια εχει κινεζικους υποτιτλους. πως μπορω να τους βγαλω; Αν είναι ενσωματωμένοι στην ταινία μπορείς να τους βγάλεις με το VirtualDub (με το φίλτρο subtitle remover)-all free.
Luxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παω να βαλω τη ταινια και μου βγαζει το εξης μηνυμα :
asmilon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εχεις προβλημα με τον Codec Xvid θα πρεπει να κατεεβασεις μια νεωτερη εκδοση αν τον εχεις ηδη και λογικα θα σου παιξει οκ... Μπορεις να τον βρεις και στο K-Lite Codec pack...
Luxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Λιγη βοηθεια θελω! Τι κανω τωρα; Ανοιγω την ταινια, βαζω το φιλτρο και λεει " dub in progress. " Για 2 λεπτα της ταινιας περιμενα 10 λεπτα! Ειναι πολυ αργο. Επισης στο φακελο του Virtual Dub μουαποθηκευσε 650 εικονες με ονομα Work folder is not selectedmask1, Work folder is not selectedmask2 κτλ.. Επισης στο Output παραθυρο που βλεπω, δεν παρατηρω να εχουν φυγει οι κινεζικοι υποτιτλοι. Ο,τι δειχνει στο Input, δειχνει και στο Output! Βοηθεια!!!! Πρωτη φορα χρησιμοποιω το Virtual Dub!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.