Προς το περιεχόμενο

Η ζωη στο Duesserdarf??

bebis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λουσι

Δεν ειναι αναγκη να γεμισει.

Να μπουν 2-3000 σε διοικητικες θεσεις για καμμια 25αρια χρονακια και να δεις πως στρωνει το ελληνικο κρατος.

Βεβαια, παιζει παντα η περιπτωση να φυγουν τρεχοντας με τα ποδια στις πλατες. Αμα εχεις μαθει σε μια νοοτροπια και πας αποτομα Ελλαδα πρεπει να εχεις στομαχι καλο και αριστες αρτηριες.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το σκεπτικό μου δεν σταματάει στην πολιτικοοικονομικη λειτουργικότητα.

Προτιμώ Γερμανίδες από τις δικές μας.

Δημοσ.

ρε Luci, αυτό το τελευταίο, σε παρακαλώ, δικαιολόγησέ το...

τι δεν είδα εγώ 6 μήνες εκεί, που το είδαν τα δικά σου τα μάτια ??

Δημοσ.

Ρε ντουντου, δεν ειναι και βαλβολινες. Δεν ειναι αριστη ποιοτητα αλλα βαλβολινες δεν ειναι σιγουρα. Το ιδιο και για τα τυρια.

Στο κατω κατω, οι Γερμανοι δεν εχει και πολλα χρονια που ανακαλυψαν το ελαιολαδο.

Δημοσ.

nmtray, δε ξέρω αν είμαι πολύ εκλεκτικός σε αυτά που τρώω αλλά δεν ήταν μόνο δική μου εντύπωση η μετριότατη ποιότητα των ιταλικοισπανικών ελαιόλαδων, αλλά και 5-6 συμφοιτητών που ήταν μαζί μου...

το βαλβολίνες καταλαβαίνεις ότι το αναφέρω απλά καθ' υπερβολή και τπτ περισσότερο...

κι εγώ τα χρησιμοποιούσα καθημερινά αυτά τα λάδια αλλά μόνο και μόνο επειδή η άλλη επιλογή ήταν τα πανάκριβα ελληνικά...

αν θυμάμαι καλά, περίπου 5-7€ τα 400-500γραμ, με διακόσμηση κλαδάκι από θυμάρι μέσα κτλ...

και μόνο στα ακριβά σουπερμαρκετ...

να το πας δλδ για δώρο σε ένα φίλο παρά να το πάρεις για φαγητό

Δημοσ.

ντουντου, σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνουν τον μύθο των 80ς και είναι έτη φωτός πίσω από την στατιστική υπεροχή θεών στην παλιά καλή Τσεχοσλοβακία, αλλά ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια και όχι κώλος_αχλάδι_Ελληνίδας. Απλά.

εντιτ: άλλα αντ' άλλων απάντησα?

Δημοσ.

ίσως φταίει που γράφω κώδικα ταυτόχρονα με τη συζήτησή μας αλλά δε κατάλαβα και πολλά...

ποιος μύθος είναι αυτός?

"στατιστική" what?

μόνο τον κώλο_αχλάδι_Ελληνίδας έπιασα... ή μάλλον "χούφτωσα, χούφτωσα"

Δημοσ.

hahah! Ε στο παρελθόν οι Γερμανίδες είχαν και καλά τη φήμη όλες ψηλές και ξανθιές κτλ. Και αυτό εννοούσα με την στατιστική, πως ενώ υπάρχουν και μπάζα και όμορφες, στην Τσεχία στατιστικά, σε ένα τυχαίο πληθυσμιακό δείγμα θα βρεις περισσότερες άνω του μέσου όρου απ ότι σε αντίστοιχο πείραμα στη Γερμανία.

Δημοσ.

τελικά, παντού υπάρχει ένας μύθος

δίπλα στη Τσεχία μπορείς να κολήσεις και την Πολωνία, με την Τσεχία να προηγείται φυσικά...

απλά οι πολωνές έχουν κάποια άλλα προτερήματα...

δε μπορώ να επεκταθώ παιδιά, sorry, μη με πιέζετε, δε μπορώ να πω τπτ παραπάνω... ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε μένω 12 και κάτι χρονάκια 70 χλμ. περίπου από duesseldorf.Παλιά που πήγαινα αρκετά εκεί να ξέρεις όλα τα ελληνάδικα είναι μαζεμένα γύρω από τον σταθμό.Καφέ,γλυκάδικα,clubs κτλ.Μην ξεχνάς 2,3 πράγματα.Τίποτα στην γερμανία δεν είναι τζάμπα,ακόμα και το ποτήρι νερό το πληρώνεις.Η νυχτερινή ζωή ίσως στην αρχή επειδής θα είσαι σε καινούργιο κόσμο να σου αρέσει.Αργότερα ίσως να ακούς γερμανία και θα τρέχεις μίλια μακριά.Πολύ χάλια η ζωή εδώ.Κοινωνικά αποξενωμένος.Θα τρως πολύ κατώτερες ποιοτικά τροφές.τι salakis και paros και πράσινα άλογα,χόρτα είναι.Το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα είναι φωτιά να το ξέρεις.Τα έξοδα μετακίνησης άλλο τόσο.Αν πας σε γερμανικό καφέ να πιες καφέ,το νερό χρεώνετε έξτρα,άσε που κάθε 5 λεπτά περνάει ο σερβιτόρος και κοιτάει χαρακτηριστικά το ποτήρι σου αν άδιασε.Το κλάσιμο και το κατούρημα στον δρόμο θα τα βλέπεις καθημερινά.Εγώ την συχάθηκα την γερμανία.Η γυναίκα μου δεν είναι ελληνίδα και με ζαλίζει κάθε μέρα να φύγουμε για πάντα στην ελλάδα.Καλή τύχη

Δημοσ.

φιλε μου εκανες την καρδια περβολι, αλλα αν ειναι οπως τα λες με σωζεις οποτε ευχαριστω.. με λιγα λογια να τραβιξω για τσεχια (BRNO) ?? :)

Δημοσ.

δεν βρίσκεις καμιά άκρη να πας βερολίνο; δεν έχω πάει ντιζελντορφ αλλά απ΄οτι ακούω και διαβάζω εδω, είναι άαααλλη φάση.

Δημοσ.

Δεν ξερω να σου πω για Γερμανια αλλα Brno παω με αλλους 3 συμφοιτητες και φιλους (Τει Ηλεκτρονικης) στις 24 Σεπτεμβρη. Θα ειμαι εκει μεχρι το Φεβρουαριο για Ερασμους. Οπως εχουμε ψαξει το θεμα κυριως μεσω ιντερνετ, το Brno εχει πολλα πραγματα να δεις (καστρα, ζωολογικο κηπο, λιμνη, ωραια χωρια, χιονοδομικα κεντρα), καλη νυχτερινη ζωη (πολλα clubs, cafe, pubs), πολυ φθηνη ζωη σε ολους τους τομεις (φαγητο, ενοικια, διασκεδαση), εχει πολυ καλη θεση και μπορεις να επισκευθεις Αυστρια, Γερμανια, Πολωνια κτλ. Εμεις εχουμε την αισθηση οτι θα περασουμε υπεροχα.

Δημοσ.

@bebis

Ακόμα να σου υπενθυμίσω ότι από την νέα χρονια στην γερμανία ανεβαίνει το ΦΠΑ κατα 3%.Δηλαδή ακόμα ένα εμπόδιο που θα πρέπει να το σκεφτείς αν τα οικονομικά σου είναι λίγο στριμωγμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...