Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μου εχουν σπασει τα νευρα τελικα αυτα τα αρχεια.. Λοιπον πολλα απο αυτα δεν τα μετατρεπει το riva flv encoder. Επισης αλλα απο αυτα τα παιζει το VLC και αλλα οχι. Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται; Δεν μπορω να τα βλεπω απο τους flv players, επειδη δεν εχουν καθολου επιλογες. Εβαλα το vlc, αλλα ειδα οτι μερικα δε τα παιζει, αν και τα παιζουν οι flv players. Καμμια λυση; * Και επειδη βλεπω οτι με το convert χαλαει η ποιοτητα, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα πολυ καλο flv player. *
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τοtal video converter και κανε τα divx ;-) Το προγραμμα φιλε Luxx ειναι εγγυηση τα μετατρεπει ολα και συμφερει
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι το εχω. Το προβλημα ειναι οτι 1ον) ειναι κουραστικο να το κανω αυτο σε καθε βιντεο που κατεβαζω και 2ον) η ποιοτητα χαλαει, δε ξερω γιατι.
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις να επιλεξεις πολλα βιντεο μαζι και να τα παρει στην σειρα το προγραμμα... Ειλικρινα, ειναι καλυτερα να το κανεις αυτο παρα να υποστεις τους περιορισμους που εχουν τα αρχεια flv... Αν σου χαλαει η ποιοτητα κοιτα μηπως θελει καποια ρυθμιση παραπανω ή βαλε τα να γινουν Xvid...
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι, η ποιοτητα ειναι τελειως χαλια! Αφου απο 60mb το κανει 8mb μονο!! Εχω και το activate high quality settings. Ελεος δλδ!! Καμμια ιδεα;
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Κανονικα το αντιθετο γινεται φιλε μου :-? Απο πχ 30 ΜΒ να γινει 45... Μηπως ειναι πειραγμενο τιποτα που να μικρανει την αναλυση του?
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 οχι.. δεν εχω πειραξει τιποτα. μολις το εγκατεστησα εξαλλου. αλλα και με το xilisoft που ειχα, το ιδιο εκανε.
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εχεις την τελευταια εκδοση του DivX ή του Χvid?
EKTELESTES Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 κατέβασε το SUPER, κάνει τα Π Α Ν Τ Α, τρελές μετατροπές βίντεο κ πανεύκολα! http://www.erightsoft.com/SUPER.html ψάξε κ σε άλλα σάιτ, βλέπω οτι προσωρινά δε δουλεύει!
dmezin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 klite mega codec pack... για να βλέπεις τα βιντεάκια με Windows Media Player Classic, χωρίς conversions και άλλα...
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 @EKTELESTES Το SUPER είχα προσπαθήσει να το κατεβάσω πολλές φορές, αλλά είναι hosted από άθλιους servers και ποτέ δεν κατεβαίνει σωστά. Πάντα corrupted. Δοκίμασε το Replay Converter, σε εμένα δουλεύει άψογα. ***edit*** Κατέβασα το SUPER (επιτέλους) και είναι όντως το κάτι άλλο
2arkoudi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 κατέβασε το SUPER' date=' κάνει τα Π Α Ν Τ Α, τρελές μετατροπές βίντεο κ πανεύκολα! http://www.erightsoft.com/SUPER.html ψάξε κ σε άλλα σάιτ, βλέπω οτι προσωρινά δε δουλεύει![/quote'] ontos to Super einai to kalitero programa grigoro kai paneykolo
Luxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δε με ενδιαφερει αν ειναι γρηγορο. Απο ποιοτητα τι λενε τα output βιντεο; Αυτο με ενδιαφερει μονο..
blueviper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το έχω τσεκάρει το SUPER, αλλά με βάση την περιγραφή του, μου θυμίζει το επίσης freeware MediaCoder.
advantix Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 +1 για το SUPER. Εδώ και καιρό που το έχω εγκαταστήσει έχω κάνει πάρα πολλές μετατροπές από διάφορες μορφές αρχείων σε άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.