Προς το περιεχόμενο

Flv και σπασιμο νευρων!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχουν σπασει τα νευρα τελικα αυτα τα αρχεια..

Λοιπον πολλα απο αυτα δεν τα μετατρεπει το riva flv encoder. Επισης αλλα απο αυτα τα παιζει το VLC και αλλα οχι. Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται;

Δεν μπορω να τα βλεπω απο τους flv players, επειδη δεν εχουν καθολου επιλογες. Εβαλα το vlc, αλλα ειδα οτι μερικα δε τα παιζει, αν και τα παιζουν οι flv players.

Καμμια λυση;

* Και επειδη βλεπω οτι με το convert χαλαει η ποιοτητα, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα πολυ καλο flv player. *

Δημοσ.

Ναι το εχω. Το προβλημα ειναι οτι 1ον) ειναι κουραστικο να το κανω αυτο σε καθε βιντεο που κατεβαζω και 2ον) η ποιοτητα χαλαει, δε ξερω γιατι.

Δημοσ.

Μπορεις να επιλεξεις πολλα βιντεο μαζι και να τα παρει στην σειρα το προγραμμα... Ειλικρινα, ειναι καλυτερα να το κανεις αυτο παρα να υποστεις τους περιορισμους που εχουν τα αρχεια flv...

Αν σου χαλαει η ποιοτητα κοιτα μηπως θελει καποια ρυθμιση παραπανω ή βαλε τα να γινουν Xvid...

Δημοσ.

Οχι, η ποιοτητα ειναι τελειως χαλια! Αφου απο 60mb το κανει 8mb μονο!! Εχω και το activate high quality settings. Ελεος δλδ!!

Καμμια ιδεα;

Δημοσ.

Κανονικα το αντιθετο γινεται φιλε μου :-? Απο πχ 30 ΜΒ να γινει 45... Μηπως ειναι πειραγμενο τιποτα που να μικρανει την αναλυση του?

Δημοσ.

οχι.. δεν εχω πειραξει τιποτα. μολις το εγκατεστησα εξαλλου. αλλα και με το xilisoft που ειχα, το ιδιο εκανε.

Δημοσ.

@EKTELESTES Το SUPER είχα προσπαθήσει να το κατεβάσω πολλές φορές, αλλά είναι hosted από άθλιους servers και ποτέ δεν κατεβαίνει σωστά. Πάντα corrupted.

Δοκίμασε το Replay Converter, σε εμένα δουλεύει άψογα.

***edit***

Κατέβασα το SUPER (επιτέλους) και είναι όντως το κάτι άλλο :)

Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει αν ειναι γρηγορο. Απο ποιοτητα τι λενε τα output βιντεο; Αυτο με ενδιαφερει μονο..

Δημοσ.

+1 για το SUPER. Εδώ και καιρό που το έχω εγκαταστήσει έχω κάνει πάρα πολλές μετατροπές από διάφορες μορφές αρχείων σε άλλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...