Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μετατροπή .ogm-->.avi (μέγεθος)

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το River Past Video Cleaner Pro 6.8 και προσπάθησα να μετατρέψω ένα επεισόδιο από τα φιλαράκια σε μορφή .avi. Αποτέλεσμα το αρχείο από 135 mb να φτάσει gigabyte (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς). Διαβάζοντας τις οδηγίες είδα ότι έπρεπε να κάνω κωδικοποίηση. Πήγα στα output format, διάλεξα divx (αν και νομίζω ότι έπρεπε να αφήσω την επιλογή ΑVI ε?) και βγήκε μήνυμα ότι έπρεπε να έχω εγκατεστημένα τα divx codecs (τα οποία και έχω και έκανα και reinstall). Άρα άφησα την επιλογή AVI (Audio Video Interleave)

Μάλλον όμως η λύση είναι στα video settings/compressor. Τι πρέπει να διαλέξω εκεί από τα: Cinepak Codek by Radius, Dv Video Encoder (προεπιλεγμένο), Ιnter Indeo ® Video R3.2., Intel IYUV codec, Microsoft MPEG-4 Video Codec V1 και V2, Microsoft video 1, Microsoft Windows Media Video 9, MJPEG compressor, RGB24 και UYVY ώστε το τελικό .avi να είναι σε λογικό μέγεθος?? Μετά το εν λόγω αρχείο θα πάει στο ConvertXtoDvd.

Mήπως να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα, ποιό?

Τhanks παίδες.

Δημοσ.

Xρησιμοποιησε καλυτερα τον Total Video Converter και μετετρεψε το βιντεο σου σε DivX...

Ειλικρινα με εχει εντυπωσιασει αυτο το προγραμμα μετατρεπει τα παντα ;-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει να κάνει ή με το πρόγραμμα ή με τον τύπο του αρχείου που θέλω να μετατρέψω αφού το πρόγραμμα(total video converter) δε μπορεί να το ανοίξει...αλλιώς δε θα μου έβγαζε άλλο σφάλμα?

Δημοσ.
Xρησιμοποιησε καλυτερα τον Total Video Converter και μετετρεψε το βιντεο σου σε DivX...

Ειλικρινα με εχει εντυπωσιασει αυτο το προγραμμα μετατρεπει τα παντα ;-)

Το Total Video Converter μόνο μέσω διαδικτύου μπορείς να το αγοράσεις?

Αν κάνω Free Download για πόσο καιρό μπορώ να το έχω και είναι η κανονική έκδοση?

Έβλεπα στην παρακάτω σελίδα.

http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...