Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Η ιστορία έχει ως εξής. Χρησιμοποιώ το gmail εδώ και μήνες. Αποφάσισα σήμερα (που να μην έσωνα) να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου έτσι ώστε να κατεβάζω τα email από τον thunderbird. Κάνω σωστά όλη τη διαδικασία, αλλά όταν έρχεται η ώρα να πληκτρολογήσω τον κωδικό (μέσω του thunderbird) πληκτρολογώ λάθος (μπέρδεψα τον κωδικό του MSN μ'αυτόν του gmail). Αφού έβαλα πολλές φορές τον λάθος κωδικό ΚΑΙ στον thunderbird αλλά και στον firefox, κατάλαβα την χαζομάρα μου και άρχισα να βάζω τον σωστό κωδικό. Τώρα πια όμως, δε δουλεύει ούτε ο σωστός κωδικός!! Ούτε από thunderbird ούτε από firefox! Δηλαδή δεν έχω καθόλου πρόσβαση. Δεν φαίνεται πουθενά να με έχουν κάνει ban ή κάτι τέτοιο. Έχω σβήσει cookies, έχω σβήσει τον λογαριασμό στον thunderbird, έχω κάνει επανεκκινήσεις, έχω αλλάξει ip αλλά τίποτα! Πολύ δύσκολο πρόβλημα που ανακάλυψα ότι είχαν και άλλοι αλλά χωρίς να έχουν βρει κάποια λύση (και δοκίμασαν ακόμα και φορματ και τέτοια πράγματα). Καμιά ιδέα από εσάς;
pusher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 http://gmail.com/ 1. Πρώτον μπαίνεις στο παραπάνω link. 2. Κάνεις κλικ στο " I cannot access my account" 3. Στη σελίδα που ακολουθεί στη φόρμα αριστερά συμληρώνεις το " Όνομα Χρήστη" και πατάς "Υποβολή". Έτσι ξεκινά η διαδικασία ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης. 4. Πες μου τι έγινε τελικά. Ελπίζω να λυθεί έτσι το πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 η διαδικασία είναι να σου στείλουν email σε ένα δεύτερο που έχεις δώσει. Εγώ δεν είχα δεύτερο email και δεν μου έστειλαν τίποτα φυσικά. Μετά από 5 μέρες όμως θα ενεργοποιηθεί η "μυστική ερώτηση" που δε θυμάμαι ούτε ποιά ήταν ούτε τι απάντηση είχα δώσει. Θα δω τότε... μπορει και να θυμηθώ κάτι όταν δω την ερώτηση. Μέχρι τότε καμιά ιδέα;
pusher Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν έχω ιδέα τι άλλο να πω. Καλή τύχη και σου εύχομαι να θυμηθείς την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστώ. Θα το μάθουμε σε 3 μέρες...
punky Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν παίζει να έχεις ξεχασμένο κάνα gmail plugin στον παροπλισμένο internet explorer, ώστε να μπορείς να έχεις access από κει ε; Είπα κι εγώ μια βλακεία γιατί δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Αλλά σε καταλαβαίνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 μπα. Το email το κοιτάω συνέχεια (είναι η δεύτερη σελίδα που ανοίγει, μετά το in.gr και πριν το insomnia.gr ). Η κατάσταση άλλαξε ακριβώς τη χρονική στιγμή που είπα. Άσε που δεν έχω χρησιμοποιήσει IE εδώ και πολύύύ καιρό (χρόνια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.