Προς το περιεχόμενο

Προταση για παρτυ γενεθλιων!!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καθως στο παρελθον σας συμβουλευτηκα και με οδηγησατε σ επολυ ωραια μερη, λεω να σας ζητησω το εξης.

Προτεινετε μου ενα ωραιο μερος για να κανω παρτυ γενεθλιων (club ή κατι τετοιο).

Υ.Σ. Ασχετο: κανα ωραιο μερος στην παραλιακη κοντα για γλυκακι; και αν εχετε και κανενα συγκεκριμενο γλυκακι να προτεινετε go ahead:-p

Δημοσ.

φιλε μου εξαρταται ποσα χρηματα δινεις, ποσα ατομα θα καλεσεις, ποτε θα κανεις τα γενεθλια (ανοιγουν τα χειμερινα, χαλασε ο καιρος για ανοιχτα καλοκαιρινα) και τι ειδος μουσικη θελεις. Δωσε περισσοτερες πληροφοριες, αν πχ θες να καλεσεις 50 ατομα δεν θα σου προτεινα μεγαλο κλαμπ παραλιακης εκτος αν δωσεις πολλα $, αν παλι ειναι λιγοι και καλοι πολλα μπορουμε να πουμε...αν ειναι πολλα ατομα ή συνδυασεις με αλλον το παρτυ καλη φαση ειναι η ενοικιαση ειτε χωρου με δικο σου dj ειτε ενοικιαση μικρου μπαρ και διακανονισμος με το αφεντικο. Το τελευταιο ειναι πολυ καλη φαση γιατι βαζει τα ποτα ο μαγαζατορας και εχει και ηχομονωση το μαγαζι

Δημοσ.

αφου ψηνεσαι για μπουζουκοκατασταση εγω σου προτεινω τον Κιαμο.

γενικα δεν γουσταρω τη μουσικη αυτη αλλα ειμαι της αποψης αφου πας μια φορα να διασκεδασεις να πας στο πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα , που αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου ειναι ο Κιαμος.

Δημοσ.

Συμφωνω με Μικα,εχω παρει τοσα χρονια αμπαριζα τα σκυλομαγαζα σε γιορτες αλλων κυριως(διοτι σκυλαδικο στο cd μου δεν επαιξε εδω και 10 χρονια και θελω να το κρατησω ετσι),και κατεληξα οτι ο πολυς ο χαβαλες γινεται σε Κιαμους και Μακροπουλους ΕΦΟΣΟΝ δεν σου αρεσει η μουσικη(γιατι αν σου αρεσει,να πας σε αυτον που σου αρεσει)

Διοτι οταν αρχιζει να μπλεκεται κιτσατο σοου,ηλιθια μπαλετα,ροκ,ποπ,ραπ και ολες αυτες οι βλακειες που κανουν οι "μεγαλοι αστερες" τοτε το απαισιο γινεται πιο απαισιο.Καλυτερα σε καποιον πουειναι σκυλας και το χαιρεται.

Ειναι σαν να σου λενε "Φαε φακες" και να μην σου αρεσουν.Αν σου αρεσει η κετσαπ,θα βαλεις κετσαπ στις φακες?Θα τις κανεις χειροτερες,κιας σου αρεσει η κετσαπ.Καλυτερα να τις φας σκετες

Δημοσ.

εμενα δε μαρεσει τετοιου ειδους μουσικη, ειμαι rave-ας:-p

Αλλα λεω να παω σε κανα τετοιο για να περασει καλα ολη η αντρογυναικοπαρεα.

Λεω αν παω μπουζουκια να παω ή κιαμο ή βέρτη αλλα απτην αλλη σκεφτομαι οτι σε αυτα δε θα μπορεσουμε καθολου να τα λεμε με τΑ παιδια

ενω αν απω σε κανα παραλιακο κλαμπ θαμαστε ορθιοι και πιο ανετοι για να μιλαμε και λιγο.

για παραλιακο κλαμπ τι προτεινετε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ μαο;

Δημοσ.

deν εχω παει ποτε αλλα κατι εχω ακουσει οτι ειναι τρελλα ακριβα. πηγε φιλος μου με την κοπελα του για φαγητο και δωσανε 250 ευρω 2 ατομα!!!

Δημοσ.
deν εχω παει ποτε αλλα κατι εχω ακουσει οτι ειναι τρελλα ακριβα. πηγε φιλος μου με την κοπελα του για φαγητο και δωσανε 250 ευρω 2 ατομα!!!

Τί λέτε ρε παιδιά????

250 Ευρώ 2 άτομα??? Αν είναι δυνατόν!!!!

Λοιπόν άκου και την δική μου πρόταση:

Εγώ και η παρέα μου, αγορια κορίτσια από 25-30, κάθε φορά που κάποιος έχει γεννέθλια, πηγαίνουμε σε μιά ωραία ταβέρνα και τα τρώμε και τα πίνουμε.

Ωραία μουσική, αλλά όχι τόσο δυνατά ώστε να μή μπορούμε να μιλάμε, άφθονο φαί και άφθονο ποτό.

23 του Αυγούστου είχα τα δικά μου, μαζευτήκαμε 20 άτομα, πήγαμε στην ταβέρνα, φάγαμε του σκασμού, είπιαμε μέχρι τελικής πτώσεως και γελάσαμε μέχρι δακρύων.

Τελικό κόστος 170 Ευρώ.

Απλά άλλη φάση. Και το ωραίο είναι ότι ερχόμαστε όλοι πιό κοντά έτσι. Γιατί, ενώ άλλοι είναι rave-άδες, άλλοι ροκάδες και άλλοι σκυλάδες, όλοι μας γουστάρουμε καλό φαί, πολύ ποτό και καλή παρέα.

Αυτά από μένα.

Δημοσ.

λοιπον ολη η παραλια σε κλαμπ εχει ιδια μουσικη οποτε 100ε ανα 5 ατομα αλλιως 150ε ανα 4 για μπουζουκια.ti hlikies eiste basika.

προτεινω κλαμπ να παρεις 3 μπουκαλια να γινετε ή καποιος λιωμα ωστε να θυμαται για παντα την εξοδο σου:P

αν θες να δεις τυπους με φερραρυ κτλ πας galea,αν θες να δεις μικρες ηλικιες πας envy+ακανθους,μενουν balux κ ακρωτηρι π ειναι οκ με την πισινα στην μεση το γνωστο μαγαζι τεσπα...

meta για φαγητο παιζει γλυφαδα σπιτικο einai στο boom dipla(boom einai μολις μπαινεις στην κεντρικη οδο δεξια...κ λιγο πιο κατω στην διχαλα δεξια κ παλι δεξια απο ζαρα κρεπες...κ μετα αλιμο κ καλιθεα αλλα 2 24ωρα

Δημοσ.
Τί λέτε ρε παιδιά????

250 Ευρώ 2 άτομα??? Αν είναι δυνατόν!!!!

Λοιπόν άκου και την δική μου πρόταση:

Εγώ και η παρέα μου' date=' αγορια κορίτσια από 25-30, κάθε φορά που κάποιος έχει γεννέθλια, πηγαίνουμε σε μιά ωραία ταβέρνα και τα τρώμε και τα πίνουμε.

Ωραία μουσική, αλλά όχι τόσο δυνατά ώστε να μή μπορούμε να μιλάμε, άφθονο φαί και άφθονο ποτό.

23 του Αυγούστου είχα τα δικά μου, μαζευτήκαμε 20 άτομα, πήγαμε στην ταβέρνα, φάγαμε του σκασμού, είπιαμε μέχρι τελικής πτώσεως και γελάσαμε μέχρι δακρύων.

Τελικό κόστος 170 Ευρώ.

Απλά άλλη φάση. Και το ωραίο είναι ότι ερχόμαστε όλοι πιό κοντά έτσι. Γιατί, ενώ άλλοι είναι rave-άδες, άλλοι ροκάδες και άλλοι σκυλάδες, όλοι μας γουστάρουμε καλό φαί, πολύ ποτό και καλή παρέα.

Αυτά από μένα.[/quote']

Πολύ σωστά, ταβερνούλα είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Ειναι σαν να σου λενε "Φαε φακες" και να μην σου αρεσουν.Αν σου αρεσει η κετσαπ' date='θα βαλεις κετσαπ στις φακες?Θα τις κανεις χειροτερες,κιας σου αρεσει η κετσαπ.Καλυτερα να τις φας σκετες[/quote']

αυτο το θελω για υπογραφη.ποσα θες για το κλοπιραιτ··λολ

Δημοσ.

φιλε μου μας μπερδεψες..την μια διαβαζω μπουζουκια και την αλλη ακουω φαγητο στο island:) προτεινω να αφησεις φαγητα απ'εξω και να πας ειτε μπουζουκια που θα σου πανε βεβαια πιο ακριβα είτε σε κλαμπακι να παρεις 3 μπουκαλια αναλογως τα ατομα και να την καταβρεις. Τα κλαμπ που αναφερει ο φιλος πανω ια παραλιακη ειναι τα καλυτερα, απλα να συμπληρωσω οτι το ακανθους ειναι ειτε για φαγητο σε χαλαρο ρυθμο ειτε για τραπεζακια παλι σε χαλαρο ρυθμο ειναι bar restaurant οχι club restaurant. Επισης το balux μαζευει τελευταια παρα μα παρα πολλα ανηλικα οποτε αν θες καλυτερο κοσμο χτυπα island ή ακρωτηρι. To island ειναι και για ποτοκατασταση

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

θα ήθελα να βρω ένα χώρο να κάνω τα γενέθλια μου...θα είμαστε γύρω στα 30 άτομα αλλά δε θέλω να ανέβει πολύ η τιμή ....έχετε να προτείνετε κάτι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...