phaedra-samos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 kalispera! phra to ipod apo ton ksaderfo mou kai den exw idea! einai 4gb,prasino kai ap'oti leei otan to anoigw einai to mini... (sorry paidia den exw idea!!) kai exw polles apories!! 1)posh wra thelei na fortisei? 2) prepei na exw opwsdhpote to itunes gia na perasw ta tragoudia mesa? 3)ti einai ta tags? 4)pws tha diagrapsw ta tragoudia pou eixe o ksaderfos mou mesa? 5) katevazw to itunes apo to internet, xreiazetai kai kanena allo programma gia na leitourghsei sto pc? 6) otan to syndew ston ypologisth kai fortizei einai panta anoixto? se leitourgia dhladh. etsi den argei perissotero na fortisei? aytes einai oi erwthseis mou!! sas parakalw poly opoios kserei na me voithisei.. na eiste kala. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 1) Αν ειναι ηδη χρησιμοποιημενο, το αφηνεις οση ωρα χρειαζεται ωσπου να σου δειξει οτι φορτισε... 2) Χρειαζεσαι οπωσδηποτε ενα προγραμμα, αν δε θες το itunes δοκιμασε το MediaMonkey. 3) Tα tags ειναι πληροφοριες μεσα στα MP3 που τα διαβαζουν τα mp3 players και σου προβαλουν τον καλλιτεχνη, το ονομα του τραγουδιου κλπ... Μπορεις να τα ρυθμισεις με πολλα προγραμματα ακομα και αν κανεις δεξι κλικ και ιδιοτητες μεσα απο τα ΧΡ. 4) Με το προγραμμα που χρησιμοποιεις για το ipod... 5) οχι 6)Φανταζομαι την ιδια ωρα θα κανει πανω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 se eyxaristw para poly gia th voitheia sou! na sai kala! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τιποτα φιλε μου ;-) Ο,τι αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 φίλη ειμαι..! lol anyway! εχω ομως και μια αλλη απορια!! το φυσιολογικο δεν ειναι να κλεινει αφου απλα το φορτιζω? εχει κολλησει στο do not disconnect.ενω δεν προσθετω αλλα τραγουδια...μονο για μια στιγμη νωριτερα εκλεισε και εβγαλε στην οθονη τη μπαταρια που φορτιζει. τωρα γιατι δεν το κανει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 =double post= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σε γελασω φιλη μου (;-)), δεν εχω ipod, οποτε δε μπορω να σου πω τετοιες λεπτομεριες. Αν ξερει καποιος αλλος παιδια ας βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 οκ! σ'ευχαριστω πολυ παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 οταν συνδεεις το iPod στο ps σου παντα σου βγαζει αυτο το μηνυμα ειτε βαζεις τραγουδια ειτε απλα το εχεις συνδεδεμενο, ειναι φυσιολογικο, διοτι εκεινη την στιγμη φορτιζει κι ολας και σου λεει να μην το βγαλεις διοτι δεν εχει ολοκλρωσει την φορτιση. εσυ μην κολλας, αν θες να το βγαλεις πηγαινε διπλα πο την ωρα θα δεις μια εικονα με πρασινο βελακι κανε κλικ πανω και επελεξε disconnect usb device, και εισαι μια χαρα μολις σου πει ενταξει!!! Ελπιζω να βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 eyxaristw poly!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 να'σαι καλα! ευχαριστηση μου που μπορεσα να σε βοηθησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.