Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημε με Thunderbird?

edemian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Εχω τον thunderbird και 2 λογαριασμούς mail. Προσπαθώ να σετάρω το διαχειριστή ώστε να μπορώ να λαμβάνω mail και να στέλνω μέσα από αυτόν αλλά μου συμβαίνει το εξής παράδοξο:

Εχω 2 λογαριασμούς λοιπόν, οι οποίοι συνδέονται με τους αντίστοιχους σέρβερ, κατεβάζουν τα μηνύματα αλλά όταν συντάσσω κάποιο μύνημα δεν αποστέλλεται..

Τι μπορεί να φταίει;;

Δοκίμασα και το Outlook Express αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ακριβώς τα ίδια δηλαδή. Firewall έχω το Kaspersky αλλά έχω δημιουργήσει Allow Rule για το Thunderbird..

Καμιά ιδέα;; Καίγομαι!!!!

Δημοσ.

Στον outogoing εχω τις ρυθμίσεις του ενός από τα 2 mail... Χμμ... Δεν το είχα προσέξει αυτό.. Αλλά και έτσι να ήταν δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να στέλνει από το έναν λογαριασμό;;

Δηλαδή δεν είναι δυνατό να έχω σε ένα διαχειριστή αλληλογραφίας 2 λογαριασμούς διαφορετικών παρόχων;

Δημοσ.

ανάλογα τισ ρυθμίσεις του κάθε server. Άλλοι ISP επιτρέπουν μόνο από τις IP τους. Άλλοι θέλουν authentication. Δες τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει ο client σου σύμφωνα με το site του ISP (αν είναι όντως του ISP ο outgoing).

Δημοσ.

H σύνδεση δεν νομιζω ότι έχει να κάνει. Συνδέομαι με ανεξάρτητο πάροχο της Σουηδίας και έχω mail στο πανεπιστήμιο καθώς και ένα λογαριασμό στην Παναφονετ....

Κλαψ

Στον outgoing εχω βάλει smpt.student.lu.se Που είναι και ο σερβερ του πανεπιστημιου. Ακολουθω τις οδηγίες του μανιουαλ που μας εχουν δωσει κατα γραμμα.!!!

Δημοσ.

Στην σελίδα που εμφανίζει στο δεξί παράθυρο όταν κάνεις κλικ το όνομα του λογαριασμού έχει ένα drop-down box χαμήλα που λέει Outgoing Server. Εκεί ορίζεις για κάθε λογαριασμό τον Server που θα χρησιμοποιεί όταν θέλεις να στείλεις ένα mail από αυτόν.

Δημοσ.

Ros το έκανα αυτό και όρισα το outgoing σερβερ αλλα δε μπορει να στειλει και παλι..

Εκανα το ιδιο και στο αουτλουκ και παλι τα ιδια...

Δημοσ.

Για να αποτρέπουν τη χρήση από τρίτους, οι servers πανεπιστημίων συνήθως απαιτούν authentication. Το έχεις ρυθμίσει σωστά αυτό; Εννοώ το authentication για τον outgoing server, όχι τον incoming. Και μήπως λειτουργεί με secure connection σε port άλλο του 25?

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα τι εφταιγε μάλλον.. Λόγω καποιων περιορισμών (?), πρέπει να βάλω Outgoing server τον σέρβερ του παροχέα ιντερνετ και όχι τον smtp του πανεπιστημίου..

Εστειλα μεϊλ και περιμενω τωρα να μου απαντησουν..

Σας ευχαριστώ όλους, ας κλειδωθεί!

Δημοσ.

Είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλα για να μην ανοίγω νέο, μήπως ξέρει κανείς που ηπάρχει η αυτόματη προεσκόπηση μηνυμάτων στο Thunderbird;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...