Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα mouse ή βάσης?

cger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κανά μήνα έχω αυτό το πακετάκι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575609

To θέμα είναι ότι ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά, μέχρι χθες ενώ το mouse δούλευε σχεδόν κανονικά, χωρίς να λείπουν κάποια ψιλοκολλήματα από σήμερα κουνιέται πάρα πολύ λίγο είναι σαν κολλημένο. Έβαλα κανονικό ποντίκι και παίζει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα pc.

P.S Έχω αλλάξει και μπαταρίες και το έχω βάλει και σε usb.

Eυχαριστώ.

Δημοσ.
Το mouse ειναι, αν εχεις εγγυηση στειλτο.

Έχει εγγύηση μόνο 1 μήνα το έχω το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω πάλι το ίδιο.

Δημοσ.

Πάρε και ρωτα τους αν μπορείς να στο αλλάξουν με άλλο mouse και να πληρώσεις και την διαφορα, αν και επειδή είναι set με το keyboard χλωμό το κόβω να δεχτούν.

Όπως και να έχει καινούργιο θα είναι το mouse σου, και αν σου κάτσει στραβή πάλι θα σου το αλλάξουν ;)

Δημοσ.
Εδώ και κανά μήνα έχω αυτό το πακετάκι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575609

To θέμα είναι ότι ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά' date=' μέχρι χθες ενώ το mouse δούλευε σχεδόν κανονικά, χωρίς να λείπουν κάποια ψιλοκολλήματα από σήμερα κουνιέται πάρα πολύ λίγο είναι σαν κολλημένο. Έβαλα κανονικό ποντίκι και παίζει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα pc.

P.S Έχω αλλάξει και μπαταρίες και το έχω βάλει και σε usb.

Eυχαριστώ.[/quote']

Θέλουνε δεν θέλουνε η ελάχιστη εγγύηση σε προιόντα εντός Ευρωπαικής Ένωσης είναι 6 μήνες.

Από το e-shop έχω σταματήσει να αγοράζω από τότε που αρχίσανε οι "συμπτώσεις" με τα προβληματικά hardware..

Δημοσ.
Θέλουνε δεν θέλουνε η ελάχιστη εγγύηση σε προιόντα εντός Ευρωπαικής Ένωσης είναι 6 μήνες.

Από το e-shop έχω σταματήσει να αγοράζω από τότε που αρχίσανε οι "συμπτώσεις" με τα προβληματικά hardware..

Από grammi το έχω πάρει δεν ξέρω τι πάιζει εκεί, αλλά μάλλον αυτό πάει για αλλαγή set με το πληκτρολόγιο. :neutral:

Δημοσ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

Aύριο το πρωϊ τους παίρνω και ας ακούσω καμιά @α@ακ@α και τα λέμε.:evil:

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...