cger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ και κανά μήνα έχω αυτό το πακετάκι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575609 To θέμα είναι ότι ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά, μέχρι χθες ενώ το mouse δούλευε σχεδόν κανονικά, χωρίς να λείπουν κάποια ψιλοκολλήματα από σήμερα κουνιέται πάρα πολύ λίγο είναι σαν κολλημένο. Έβαλα κανονικό ποντίκι και παίζει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα pc. P.S Έχω αλλάξει και μπαταρίες και το έχω βάλει και σε usb. Eυχαριστώ.
S2Katana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το mouse ειναι, αν εχεις εγγυηση στειλτο.
cger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το mouse ειναι, αν εχεις εγγυηση στειλτο. Έχει εγγύηση μόνο 1 μήνα το έχω το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω πάλι το ίδιο.
mohic4n Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρε και ρωτα τους αν μπορείς να στο αλλάξουν με άλλο mouse και να πληρώσεις και την διαφορα, αν και επειδή είναι set με το keyboard χλωμό το κόβω να δεχτούν. Όπως και να έχει καινούργιο θα είναι το mouse σου, και αν σου κάτσει στραβή πάλι θα σου το αλλάξουν
Pantelis51 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ και κανά μήνα έχω αυτό το πακετάκι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575609To θέμα είναι ότι ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά' date=' μέχρι χθες ενώ το mouse δούλευε σχεδόν κανονικά, χωρίς να λείπουν κάποια ψιλοκολλήματα από σήμερα κουνιέται πάρα πολύ λίγο είναι σαν κολλημένο. Έβαλα κανονικό ποντίκι και παίζει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα pc. P.S Έχω αλλάξει και μπαταρίες και το έχω βάλει και σε usb. Eυχαριστώ.[/quote'] Θέλουνε δεν θέλουνε η ελάχιστη εγγύηση σε προιόντα εντός Ευρωπαικής Ένωσης είναι 6 μήνες. Από το e-shop έχω σταματήσει να αγοράζω από τότε που αρχίσανε οι "συμπτώσεις" με τα προβληματικά hardware..
cger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλουνε δεν θέλουνε η ελάχιστη εγγύηση σε προιόντα εντός Ευρωπαικής Ένωσης είναι 6 μήνες. Από το e-shop έχω σταματήσει να αγοράζω από τότε που αρχίσανε οι "συμπτώσεις" με τα προβληματικά hardware.. Από grammi το έχω πάρει δεν ξέρω τι πάιζει εκεί, αλλά μάλλον αυτό πάει για αλλαγή set με το πληκτρολόγιο. :neutral:
Pantelis51 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.
cger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Aύριο το πρωϊ τους παίρνω και ας ακούσω καμιά @α@ακ@α και τα λέμε.:evil: Ευχαριστώ.
Pantelis51 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Οκ περιμένουμε νέα σου να δούμε και τι γίνεται με τα after sales.
S2Katana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με το eshop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.