andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Exw enan skliro 250 gb sata2 tha hthela na ton xvrisw se 100gb kai 150gb. Ginetai? Pws???An exw to leiturgiko systhma ston 150gb kai kanw format ta dedomena tou 100 gb ua xathoun? Vohthiste...
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις με καποιον partition manager, οπως Partition Magic χωρις να χασεις τα δεδομενα σου...
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Κατα την αποψή μου καλύτερα να κάνεις μικρότερο partition για τα windows. Εγώ για παράδειγμα συνήθως βάζω 25GB και ποτέ δεν γεμιζω ούτε τα 10GB. Και σου μένουν 225GB με τα παιχνίδια σου, τη μουσική σου, τις ταινίες σου και ότι άλλο θες. Και όποτε κάνεις format θα σβήνεις μόνο τα 25GB των windows, τα υπόλοιπα θα μένουν απείραχτα.
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν βάλεις το CD των windows xp για εγκατάσταση θα σου βγάλει έναν μηκατανεμημένο χώρο 250GB. Εκεί πατάς c για δημιουργία νέου διαμερίσματος. Σαν προεπιλογή θα σου έχει όλα τα GB του δίσκου. Εσύ τα σβήνεις και βάζεις 25 ή όσα GB θές. Όταν τελεώσει η εγκατάσταση πάς από τα windows πλέον: Δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου"-> διαχείρηση->διαχείρηση δίσκων-> και διαμόρφωση στον μη κατανεμημένο χώρο που έχει απομείνει. Επειδή απ' αυτά που λές δεν πολυκατάλαβα αν έχεις ήδη windows στον δίσκο υπέθεσα ότι είναι καινούριος και δεν έχει τίποτα ακόμα μέσα. Αν έχει ήδη windows θα χρειαστείς ένα πεόγραμμα σαν αυτό που σου προτείνει ο asmilon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.