sash Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους, καλή τύχη στην εθνική μας. Μια ερώτηση προς τους ειδικούς του φόρουμ. Έχω έναν Α64 3200+, ASUS a8v-deluxe (939), 2 Χ 512ΜΒ (Kingston pc3200 400 MHz) RAM. Ο υπολογιστής δουλευει 24/7 σαν σερβερ, κατεβαστήρι και για δουλειά γραφείου (word-excel-acrobat-κάποια μαθηματικά πακέτα, αλλά σύνήθως όλα μαζί). Παιχνίδια δεν παίζω. 1. Αφού η μνήμη είναι στα 400ΜΗζ γιατί το CPU-Z δείχνει οτι δουλέυει στα 200ΜΗζ? 2. Με συμφέρει να βάλω και άλλη μνήμη? Γενικά, επειδή από εδώ και πέρα θα δουλεύω όλο και περισσότερο στο λαπτοπ, το desktop θα περιοριστεί σε file server, κατεβαστήρι, media center όλο και περισσότερο. Αν ναι, να βάλω 1GB, 2x512 MB ή 2χ1GB? (έχω 2 ελέυθερες slot αυτή τη στιγμή) 3. Να αναβαθμίσω σε Χ2 939 προς το τέλος του χρόνου? Σας ευχαριστώ πολύ
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ειναι ο τροπος που δουλευουν οι DDR μνημες, αποδιδουν την διπλασια συχνοτητα απο οτι δουλευουν... Περισσοτερα μπορεις να διαβασεις εδω: DDR SDRAM Περισσοτερη μνημη δε νομιζω να χρειαζεσαι, για την δουλεια που λες οτι το χρειαζεσαι. Προσωπικα στο δικο μου εχω 1 GB και κανω τα παντα πολυ ανετα... Αν σου περισσευουν τα χρηματα και το γουσταρεις κανε την αναβαθμιση που θες, αλλιως πιστευω για αρκετο καιρο ακομα σου ειναι αρκετος ο επεξεργαστης που εχεις... Επισης Χ2 939 ισως ειναι δυσκολο να βρεις εκεινη την περιοδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.