panagiotis1976 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω μια nikon d70s, από το e-bay, είναι σε καινούργια κατάσταση από κατάστημα. Η ερώτηση μου είναι τι γίνεται με την εγγύηση, δηλαδή άμα πάθει κάτι τι διαδικασία ακολουθούν??Άμα έχουν κάποιοι σχετική εμπειρία ας μας πουν... Ευχαριστώ..
antonis4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αν την παρεις απο καταστημα και σου στειλουν invoice τοτε καλυπτεσαι απο διεθνη εγγυηση....παρε και την αντιπροσωπεια εδω να το τσεκαρεις.....εγω ειχα παρομοια εμπειρια με μια eizo 19αρα.
panagiotis1976 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τι γρήγορη ανταπόκριση? Σωστός! Λέγοντας διεθνη εγγύηση....εννοείς ότι μπορώ και σε αντιπροσωπεία της νίκον στην Αθήνα(δεν ξέρω υπάρχει?) να εξυπηρετηθώ?
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως, αν αγοραζεις απο Αμερικη 'λογω τιμης', να υπολογιζεις στα εξοδα και το τελωνειο...που σημαινει μια επιβαρυνση περιπου +20% της τιμης....αν ειναι βεβαια απο Ευρωπαικη Ενωση, δεν υπαρχει καποιος φορος. Για Ε.Ε., και η Pixmania εχει καλες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.