orck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 θα ηθελα την γνωμη σας για usb με wifi (δεν με ενδιαφερει πολυ αν θα ειναι b η g) γενικα θα με ενδιεφερε να παρω κατι οικονομικο καθως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να αγορασω ενα καλο router με ενσωματωμενο ασυρματο δικτυο περιμενω τις προστασεις σας (συγκεκριμενα προιοντα και μαγαζια) ευχαριστω πολυ
laskos0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 θα ηθελα την γνωμη σας για usb με wifi (δεν με ενδιαφερει πολυ αν θα ειναι b η g) γενικα θα με ενδιεφερε να παρω κατι οικονομικο καθως σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να αγορασω ενα καλο router με ενσωματωμενο ασυρματο δικτυο περιμενω τις προστασεις σας (συγκεκριμενα προιοντα και μαγαζια) ευχαριστω πολυ Kαταρχήν σε ενδιαφέρει αν είναι b ή g γιατί το πρώτο είναι αργό και πολύ παλιό.Κατα δεύτερο όλα είναι συμβατά με b και g. Τέλος εγώ αγόρασα κάτι φτηνοusb wifi sticks από ebay από Ταϊβάν μεριά και μου βγήκαν μια χαρά (τιμή περί τα 20 ευρώ).Ψάξε στο ebay
lotusgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 κοίτα και αυτό της netgear: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=810&Catalog_Id=1&Product_Id=206730&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=26
gerontas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Κατ' αρχήν θα πρότεινα (για λόγους που έχουν πολύ συχνά συζητηθεί και εδώ) να προτιμήσεις κάρτα pci (αν μιλάμε για desktop) ή cardbus (αν μιλάμε για laptop). Αν ωστόσο έχεις λόγους να επιμένεις σε usb: Φροντισε να υποστηρίζει 802.11g. Εχω δει access points, που όταν ρυθμίζονται σε "mixed (b/g) mode" ρίχνουν την ταχύτητα όλου του δικτύου στην κατηγορία b (11 Mbps έναντι 54). Η διαφορά στο τοπικό δίκτυο φαίνεται. Φρόντισε επίσης να υποστηρίζει (όπως κι ο router που θα πάρεις) ασφάλεια WPA. Δυό προτάσεις που έχω δοκιμάσει προσωπικά: Asus WL-167G D-Link DWL-G122 Η D-Link πλεονεκτεί σε σήμα, ειδικά αν συνδυαστεί μέ μια βάση που τη συνοδεύει και τοποθετηθεί κάπου ψηλά. "Χωμένες" στις usb που βρίσκονται πίσω από το κουτί, οι δυό κάρτες τα βγάζουν πέρα σε ένα διαμέρισμα 150 περίπου τετραγωνικών, αλλά "ζορίζονται" στον γειτονικό όροφο, απ' αυτόν που βρίσκεται το AP. Αν μιλάμε για το διπλανό δωμάτιο, κανένα πρόβλημα έτσι κι αλλοιώς. Αν σ' ενδιαφέρει: Η εγκατάσταση της Asus σε Linux είναι πιό εύκολη (υπάρχουν native drivers), η συγκεκριμένη D-Link θέλει το ndiswrapper και πολλή υπομονή. Hope it helps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.