Προς το περιεχόμενο

ΚΟΛΛΗΜΑ WIN 98

George_Span

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας και πάλι.

Ξέρω οτι εχει ξαναειπωθεί το θέμα αλλά επειδή ψάχνω και δέν το βρίσκω μιά μικρή βοήθεια.

Εχω ξαφνικά κολλήματα στα Win 98 και αναγκάζομαι να το συνεφέρω μόνο με reboot με ολες τις γνωστές συνέπειες.

Θυμάμαι οτι εχετε προτείνει κάποιες ρυθμίσεις αλλά δέν μπορώ να βρώ το σχετικό topic.

Εχω Ρ4.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τήν βοήθεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε ξέρω τι λύσεις έχουν κατά καιρούς προτάθεί αλλά μπορεί να ευθύνονται ένα σωρό λόγοι.

Ξεκίνησες με την πιο απλή να ξανακάνεις εγκατάσταση των Windows?

Μήπως "χτυπάει" κάποιος driver συσκευής που έχει "αλλοιωθεί"?

Μήπως έχει διαγραφεί κάποιο αρχειάκη συστήματος?

Αν δοκίμασες νέα εγκατάσταση και δεν έγινε τίποτα πρότασή μου είναι να απεγκαταστήσεις όλους τους Drivers και να τους εγκαταστήσεις εκ νέου.

Αν πάλι δε γίνει τίποτα κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις στο BIOS.Είναι σύμφωνες με το manual της εταιρείας?

Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισης μετά πέρα από format...

Δημοσ.

Όπως μόλις ανέφερα σε ένα ανάλογο topic, περίεργα κολλήματα στα win 98 αντιμετώπιζα και εγώ. Θα πρότεινα και σε σένα να χρησιμοποιήσεις τα win 98SE τα οποία διακρίνονται από μεγαλύτερη σταθερότητα. Πάντα ένα format (όσο επώδυνο κι αν είναι) δίνει λύση. Αυτά.

Δημοσ.

Kata arxhn vale Chipset drivers (ennoeitai se Win98SE ekdosh) kai teleutaious DirectX.

To basikotero olwn einai omws oti kai pali den tha einai poli stathera. Ta P4 den paizoun kai poli kala se Win98. Dokimase XP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...