jim22479 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Θελω να πουλησω ενα pc amd x2 ,πανισχυρο μηχανημα.Ξερετε sites για να δημοσιευσω την αγγελια;Εχω βαλει εδω στο insomnia,στο emarket και στο pcmagazine .Κανενα αλλο;
blackhumor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.Poleitai.gr http://www.agelia.gr http://www.diafimisi.biz
NOMIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε και το http://www.123sold.gr . Μετά και την συνεργασία του Computer Active με το 123sold.gr, για το Χαμόγελο του παιδιού ύπάρχουν πολλές επισκέψεις.
antreaslam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις χρησιμες πληροφοριες!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Έχε απλά υπόψη ότι, έχοντας βάλει πολλαπλές αγγελίες για το ίδιο μηχάνημα, αν το πουλήσεις εκτός του emarket -πιθανόν το ίδιο να ισχύει για ibid και 123- θα σου την πούνε οι "πιστοί" του κάθε στρατοπέδου, που νομίζουν ότι είναι μέλη στο διαδικτυακό Christie's και όχι σε ηλεκτρονικές αγγελίες. Γιατί, δεν ξέρω αν το ξέρεις, "απαγορεύεται" από τους "κανονισμούς" να πουλήσεις εκτός site κάτι που έχεις βάλει εκεί. Όχι ότι θα χολοσκάσεις έχοντας κάνει τη δουλειά σου, το λέω για να μην εκπλαγείς αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο.
NOMIKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Στο http://www.emarket.gr απαγορεύεται ρητά να το πουλήσεις εκτός το αντικημενό σου,μέχρι να λήξη ο χρόνος της δημοπρασίας που έχεις ορίσει. Στο http://www.123sold μπορείς να την κλείσης πρόωρα αν το δώσεις αλλού αλλά για να γίνει αυτό δεν πρέπει να έχει κτυπήσει κανείς το αντικημενό σου ,οπότε και εδώ κλειδώνει και πουλιέται μόνο εντός του site.
antreaslam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 συγγνωμη,κ αν καποιος αποφασισει οτι τελικα δεν καλυπτεται απο το ποσο (εχοντας δημιουργησει μια ανοιχτη δημοπρασια για παραδειγμα),ή αποφασισει οτι τελικα δεν το πουλαει?
marios1957 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να πλυθούμε πρώτα,η θα μας πάρουν έτσι,βρώμικους,νάχει και συναίσθημα;
theglassicon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Οι όμορφοι αυτοί κανόνες προβλέπουν τί γίνεται σε περίπτωση θανάτου του πωλητή πριν την λήξη της δημοπρασίας; Αν αυτός μονάσει πριν την αποστολή; Τί γίνεται σε περίπτωση φυσικής καταστροφής;
NOMIKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 συγγνωμη,κ αν καποιος αποφασισει οτι τελικα δεν καλυπτεται απο το ποσο (εχοντας δημιουργησει μια ανοιχτη δημοπρασια για παραδειγμα),ή αποφασισει οτι τελικα δεν το πουλαει? Μα εσύ θα ορίσης το ποσό εκκίνησης,δεν θα το ξεκινήσεις από κατώτερη τιμή από αυτή που θέλεις εσύ. Αν αποφασίσει τελικά ότι δεν το πουλάει (γιαυτό πρέπει να έχεις αποφασίσει τελικά τι θέλεις,σκέψου να ήσουν εσύ ο αγοραστής σε ανάλογη περίπτωση)μήνυμα στον web master να στην κλείσει πρόωρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτάξτε, είναι το θέμα σύνθετο και έχει πολλές διαστάσεις. Εγώ απλά αναφέρω πώς έχει το πράγμα. Και, φυσικά, όπως ήδη είπα, ο απλός χρήστης που θα πουλήσει μια φορά το εξάμηνο ή το χρόνο, σκασιλάρα του αν θα τον κάνουν "ντα" οι νομιμόφρονες "παλιοσειρές" στο φόρουμ. Προσωπικά, αν έχω κάτι να πουλήσω, το βάζω μόνο σε μια εφημερίδα ή site, όχι γιατί δίνω δεκάρα τι θα μου πουν οι ερασιτέχνες-έμποροι, αλλά επειδή δε θέλω να υπάρξει περίπτωση να μου το ζητήσουν δύο άνθρωποι ταυτόχρονα και να πρέπει να λέω δικαιολογίες στον ένα. Από την άλλη, ποιος δεν έχει πάρει τηλέφωνο σε αγγελία πρωί-πρωί με την εφημερίδα στο χέρι και δεν έχει ακούσει το κλασικό "νοικιάστηκε/ πουλήθηκε/ κάηκε/ λάθος νούμερο";
antreaslam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να πλυθούμε πρώτα,η θα μας πάρουν έτσι,βρώμικους,νάχει και συναίσθημα; απιστευτη ατακα...!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.