Προς το περιεχόμενο

Ποιός έγινε τελευταίος MOD

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά πάντως έχω διάφορες διευκολύνσεις όταν αναφέρω ότι είμαι mod στο Insomnia: μου δίνουν άνθρωποι τη θέση τους στα λεωφορεία' date=' δεν πληρώνω διόδια στην Αττική Οδό, έχω έκπτωση στην Aegean, παίρνω τσάμπα καφέ στα Everest και άλλα πολλά... ;)[/quote']

Pou na deis ti dieukolinseis exw egw otan lew oti gnwrizw ton paredwse apo to insomnia...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εγω αυτο λεω eleoς παρεδωσε .να δικαιουσαι τζαμπε στο everest και αντι να περνεισ ολοκληρα σαντουιτς εσυ περνεις μονο καφε.ε τι να σου πω τωρα.

1. Κάνω δίαιτα, δεν θέλω να φάω σάντουιτς. :P
  2. Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο nontasg, τα σάντουιτς είναι για τον Hal9000. Τι διάολο, administrator είναι, να μην έχει κάποιο παραπάνω bonus;
    Όλοι ίσα κι όμοια;
    Αφέντικα και δούλοι, σκ%τά γινήκαμ' ούλοι*;

ρε παιδιά, ας πούμε όλη την αλήθεια. Πείτε μας οι μοντερετορς την ιστορία σας να γελάσουμε λίγο με το παρελθόν σας. το θέμα δεν είναι πως θα γίνει κάποιος μοντερατορ, αλλα το πως[b'] έγινε[/b]

Δυστυχώς στο θέμα αυτό, θα πρέπει να δεις την ορθότατη απάντηση του μέλους gsarig: Σεμνά ε! μπορεί να μας διαβάζουν και ανήλικοι...

Ως εκ τούτου, κωλύομαι να απαντήσω.

Παρ'όλα αυτά υπάρχουν κανά δυό θέματα που λύνουν μερικές απορίες:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142218

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106877 (που έχει συλλογή link για αντίστοιχο θέμα εκεί).

Pou na deis ti dieukolinseis exw egw otan lew oti gnwrizw ton paredwse apo to insomnia...

Αν δώσεις ΑΣΕΠ, πέστο στη συνέντευξη. Θα πάρεις έξτρα μόρια. ;)

* προσπάθεια μάλλον αποτυχημένης αντιγραφής του marios1957, για όποιον δεν το κατάλαβε.

Δημοσ.
....προσπάθεια μάλλον αποτυχημένης αντιγραφής του marios1957[/b'], για όποιον δεν το κατάλαβε.

Δεν έχεις ανάγκη εσύ για "αντανακλάσεις",είσαι αυτόφωτος.

Δημοσ.
AXAXAXAXA Nontasg!!! Kala to pedi o madsc ti pernei ta biskotakia tou kafe????

Μπα εμένα banάραν το nick μου από τα #everest. :(

Τους στοίχιζε πολύ 2lt καφές τη μέρα είπαν :cry:

ΑΣΕΠ, λεωφορεία δεν χρησιμοποιώ, οπότε μόνο κάτι μιζούλες μου έχουν μείνει εμένα..

/sc

Δημοσ.

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου για ένα πράγμα μπορώ να είμαι βέβαιος.

Ότι ο Hal9000 έχει πάει διακοπές. Κάνει τα μπάνια του και αποτοξίνωση από το PC του.

Αν ήταν εδώ δεν θα είχαμε φτάσει 7 σελίδες @#$!%^%$# τέτοια :mrgreen:

Στη μισή σελίδα θα το είχε σφραγίσει :-D

Είναι λουκετάκιας τι να κάνουμε :oops:

Πάντως πολύ ωραία συζήτηση. Την παρακολουθώ τακτικότατα για να μην χάσω κάνα επεισόδιο :-D

Δημοσ.
Τους στοίχιζε πολύ 2lt καφές τη μέρα είπαν :cry:

2 λίτρα καφές την ημέρα;:shock: :shock: OMG....Εγώ ούτε 5 καφέδες το μήνα δεν πίνω....Πώς αντέχεις βρε; :)

Ζήτα τους να παίρνεις κάτι άλλο στο οποίο έχουν αφθονία.....:mrgreen:

ΥΓ:συμφωνώ απόλυτα με wert

Δημοσ.

με τιποτα δυο λιτρα την ημερα.8α ξερασω .πινω το πολυ 2 καφεδες την εβδοπμαδα και αυτο σαν γαλατοκαφε και πολυ μου ειναι.ευτυχως δεν μαρεσει ο καφες.και χωρις αυτον ειμαι στην τσιτα.

Δημοσ.
με τιποτα δυο λιτρα την ημερα.8α ξερασω .πινω το πολυ 2 καφεδες την εβδοπμαδα και αυτο σαν γαλατοκαφε και πολυ μου ειναι.ευτυχως δεν μαρεσει ο καφες.και χωρις αυτον ειμαι στην τσιτα.

Συν του ότι σου χαλάει το στομάχι....Και εγώ έτσι τον πίνω,γάλα με καφέ.....:)

Άσχετο:με το vbulletin 3.6 θα πηγαίνει σφαίρα το forum και θα γίνει και πιο όμορφο εμφανισιακά......

Άντε καληνύχτα σε όλους σας και καλή επιτυχία στην αναβάθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...