Προς το περιεχόμενο

Ποιός έγινε τελευταίος MOD

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα…..!!! Χαλίφης στην θέση του χαλίφη….

Σαν να λέμε moderator στην θέση του moderator ένα πραμα… :-D :mrgreen:

@gsarig

H πρόταση σου και ιδέα για το "Ποιος θέλει να γίνει Moderator". εισακούστηκε, και τώρα τσακώνονται τα κανάλια για το ποιος θα διεκδικήσει το "Νέο τηλεπαιχνίδι". Tο είπαν και στις ειδήσεις του Star….. :-D :lol: :P

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η kattistt είναι εκπρόσωπος του ευγενούς φύλου και δεν την banάρουμε ούτε με λουλούδι.

Φυσικά το ότι είναι όμορφη λειτουργεί καταλυτικά.

Είσαι ΠΟΤΑΠΟΣ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ !!!! Αυτά είσαι !!!

:mrgreen: :mrgreen:

I rest my case !

Δημοσ.

@gsarig

H πρόταση σου και ιδέα για το "Ποιος θέλει να γίνει Moderator". εισακούστηκε' date=' και τώρα τσακώνονται τα κανάλια για το ποιος θα διεκδικήσει το "Νέο τηλεπαιχνίδι". Tο είπαν και στις ειδήσεις του Star….. :-D :lol: :P[/quote']

Ωραία από Οκτώβρη στη τηλεόραση ''Τhe Mod Story'' ή ''The Big Mod'' δεν θα κολλήσουμε βέβαια στον τίτλο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχές στο παρόν topic κ βέβαια οι διαδικασίες είναι γνωστές 6μήνες κλεισμένοι σε 1 χαμόσπιτο με κάμερες τριγύρω κ ο νικητής θα είναι Μοd του Insomnia για 1 χρόνο κ δώρο μια κρεμάλα ή βαρβιτουρικά κατά προτίμηση...

Δημοσ.
nontasg είσαι ελεύθερος να μην ποστάρεις όπου δεν το κρίνεις απαραίτητο. ;)

Για όλους τους καινούριους τίτλους xxx-mod που "εφευρέθηκαν" στο παρόν thread έχω να προτείνω έναν ακόμη.

Iznogoud

Αφιερωμένο στους κατά καιρούς γνωστούς άγνωστους των forum. ;)

/sc

Ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Σύμφωνα με τα γραπτά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας ο Hal9000 γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1992 στην Urbana της Πολιτείας Illinois των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου είναι μόλις 14 χρονών και σχεδόν οκτώ μηνών.

Με συσωρευμένη σοφία χιλιετιών.

As gelaso parέdwse kalo to astio alla kriosa ligo!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
As gelaso parέdwse kalo to astio alla kriosa ligo!!!

Ποιό αστείο; :-?

Τις πηγές που έδωσα τις διάβασες; Από εκεί άντλησα τα στοιχεία που παραθέτω. Αμφισβητείς την ορθότητά τους; :-?

Δημοσ.

εχω και εγω παραπονο.δε 8ελω senior member αλλα 8ελω να γραφει junior member και να δείχνει και το εικονιδιο με το παιδακι με τα γυαλια του Msn ετσι για να φενεται οτι είμαι κατω τον 10 ετων:P.πολυ αφασια το τοπικ σας.γιατι οι μισοι 8ελουν να γινουν Moderator.τι σας αρεσει να βοη8ατε κοσμο η απλα να κα8εστε να κοιτατε τι γραφει ο κα8ενας.ή μηπως οτι 8α γραφει σουπερ μοντερατορ.?μαλον ειναι η μοστρα τελικα.ισως βγαλουν καμια κοπελα απο το φορουμ :P

Δημοσ.
εχω και εγω παραπονο.δε 8ελω senior member αλλα 8ελω να γραφει junior member και να δείχνει και το εικονιδιο με το παιδακι με τα γυαλια του Msn ετσι για να φενεται οτι είμαι κατω τον 10 ετων:P.πολυ αφασια το τοπικ σας.γιατι οι μισοι 8ελουν να γινουν Moderator.τι σας αρεσει να βοη8ατε κοσμο η απλα να κα8εστε να κοιτατε τι γραφει ο κα8ενας.ή μηπως οτι 8α γραφει σουπερ μοντερατορ.?μαλον ειναι η μοστρα τελικα.ισως βγαλουν καμια κοπελα απο το φορουμ :P

Kala tha itane!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] μαλον ειναι η μοστρα τελικα.ισως βγαλουν καμια κοπελα απο το φορουμ :P

Γαμώτο, τόσο καιρό moderator και δεν έχω βγάλει γκόμενα από 'δω μέσα.

Λες να κάτσει τώρα, στα γεράματα; :P

Προσωπικά πάντως έχω διάφορες διευκολύνσεις όταν αναφέρω ότι είμαι mod στο Insomnia: μου δίνουν άνθρωποι τη θέση τους στα λεωφορεία, δεν πληρώνω διόδια στην Αττική Οδό, έχω έκπτωση στην Aegean, παίρνω τσάμπα καφέ στα Everest και άλλα πολλά... ;)

Δημοσ.
Γαμώτο' date=' τόσο καιρό moderator και δεν έχω βγάλει γκόμενα από 'δω μέσα.

Λες να κάτσει τώρα, στα γεράματα; :P

Προσωπικά πάντως έχω διάφορες διευκολύνσεις όταν αναφέρω ότι είμαι mod στο Insomnia: μου δίνουν άνθρωποι τη θέση τους στα λεωφορεία, δεν πληρώνω διόδια στην Αττική Οδό, έχω έκπτωση στην Aegean, παίρνω τσάμπα καφέ στα Everest και άλλα πολλά... ;)[/quote']

χαχα.μαλον δεν το εγραψα καλα.πιστευουν οτι 8α βγαλουν κοπελα.δεν μιλαο για σενα παρεδωσε αλλα για καποιους wannabe moderator ........Παντως και εγω περναω δωρεαν στην αττικη οδο.(ΑΣ ειναι καλα το e-pass του ινσομνια :P)

Δημοσ.

Και εγω αυτο λεω eleoς παρεδωσε .να δικαιουσαι τζαμπε στο everest και αντι να περνεισ ολοκληρα σαντουιτς εσυ περνεις μονο καφε.ε τι να σου πω τωρα.

Δημοσ.
Και εγω αυτο λεω eleoς παρεδωσε .να δικαιουσαι τζαμπε στο everest και αντι να περνεισ ολοκληρα σαντουιτς εσυ περνεις μονο καφε.ε τι να σου πω τωρα.

Μπορεί τα σάντουιτς να τα δίνουν μόνο στον hal.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ρε παιδιά, ας πούμε όλη την αλήθεια. Πείτε μας οι μοντερετορς την ιστορία σας να γελάσουμε λίγο με το παρελθόν σας. το θέμα δεν είναι πως θα γίνει κάποιος μοντερατορ, αλλα το πως έγινε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...